Sia "Verne"

Мне предлогают работу в фирме Sia "Verne". Кто сталкивался или работал в означенной фирме- отзовитесь ! Очень интересует условия труда и оплата !

м Михаил 11.03.2010

Ответы (3)

P pufa 14.03.2010

a kāpēc pašā firmā to nepajautāt? tev tā vienkārši uz ielas pienāca klāt un piedāvāja?

з Заяц 16.03.2010

если ты в данный момент безработный и состоишь в бирже на учёте, то скажи в бирже что вот предлогают там работу пусть эту фирмочку проверят.

всё путём удачи!

P Pēteris 06.10.2010

Ar šo sludinājumu ir jābūt ļoti uzmanīgiem, paši, ne caur VERNE bijām pie tā paša Verne Holandes pasūtītāja, kas lūdza sagādāt strādniekus.
mums tika solīts, ka "peldēsimies šokolādē", tikai brauciet!
aizbraucot uz turieni, sapratām, ka nekā tāda nav, samaksa "varbūt" tiek veikta kādu laiku pēc objekta pabeigšanas, ja tāda vispār būs!
celtniecības tehnoloģija, materiālu pielietojums, secība nevienu neinteresē. pašam ir Materiālu sagāde nežēlīgi klibo, nekad neatved visu, ko esi caur īsziņu pasūtījis, elektrības, santehnikas darbi klibo, darbu vadīšana praktiski neeksistē. par papildus darbiem neviens nemaksā. Sīkie materiāli vēl piedevām jāpērk no savas algas (spuldzītes, flekša diski, urbīši, utt) no objekta uz objektu un ceļu uz darbu neviens neapmaksā un nepārved - visus savus instrumentus un piederumus tu pārved pats ar sabiedrisko transportu (t.sk. trepes, vannītes, spaiņus, vadulas, utt)
darbus komandē vairākas personas, un visi sevi uzskata par galveno - piemēram, tu uzmūrē starpsienu, uztaisi apmetumu, nošpaktelē to, pēc tam atnāk cits un bez papildus samaksas liek to pārcelt par pusmetru tālāk...
redzējām arī caur VERNE sūtītos cilvēkus, kam nav vairs naudas, lai atbrauktu atpakaļ un ir palikuši pilnībā atkarīgi no Holandes pasūtītāja "labās gribas"...

Izsaku līdzjūtību visiem cilvēkiem, kas tāpat, kā mēs uz to iekritām...

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы