Problemas ar samaksu par dzivokli

Ka jau dadziem man pedejo laiku radas finansu problemas, un pedejos 2 mesesos man bija diezgan maz attalgojums par kuru varejo samaksat tikai par internetu, elektribu, gazi un TV... bet par dzivokli nevareju un vel bija paradins 100... pa siem 2 menesiem man pienaca jaunas skaitlis kur jau 180+ (kad menesi videja samaksa ir 25ls)... bet man liekas ka sadi procenti ir par lielu ko darit nezinu... varbut kas zin ka no viniem var (%) tik vala

M Mihails 05.12.2009

Ответы (3)

L Linda 06.12.2009

Kā tikt no % vaļā?vienkārši-ņem mantiņas un pārvācies uz būdiņu ar malkas apkuri:)aizmirsti par plazmu un internetu līdz labākiem laikiem:)

и Илона 09.12.2009

U menja takaja zhe problema voznikla.No kak toljko ja ponjala chto budu problemi s oplatoj schetov ja pozvonila v domuprav i dogovorilasj chto mne % ne budut nachisljatj,a ja s janvarja objazateljno nachnu vilachivatj.Vse ljudi,vse vsje ponimajut.Mne poshli na vstrechu.Poprobujte spokojno pogovoritj s nimi,objasnitj situaciju,vi vedj ne zlostnij neplatiljshik.
Udachi vam!

H Hrjusha 12.12.2009

Aizej pie apsaimniekotāja un parunā... % noņems. "Avota namos" tā ir. Un tagad pirms Ziemassvētkiem maksājot pie viņiem kasē, % netiks iekasēti.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы