pirmstiesas bridinajums

man namu parvalde Kurzemes Nami atsutija pirmstiesas bridinajumu es stradaju viena pati ,civilvirs ir bezdarbnieks ir divas meitas ,griezos socialaja dienesta pan ir pieskirts trucigas gimenes status tas bus speka pec divam nedelam ,paradu palidzes dzest socialais dienests ko man darit ,ja tiks iesudzets tiesa ?ligumsots katru menesi sastada aptuveni 40.00 vai tas ir taisnigi?

S Sarma 09.10.2010

Ответы (6)

D Dīdī 09.10.2010

Šajā valstī ir atļauts apzagt likumīgi,skumji bet tā tas ir.

J jjjjj 09.10.2010

ES strādāju ar namu pārvaldē, tikai ne Kurzemes namos.
Uzrakstiet iesniegumu, ka esi ģimenē vienīgā apgādniece un lūdzat , lai neaprēķina līgumsodu. Un apsolieties, ka katru mēnesi maksāsiet kautkādu konkrētu summu. UN valdes priekšsēdētājs vienmēr soda naudu atlaiz...galvenais, ka lai maksā parādus.
Lai namu pārvaldē redz, ka jums nav vienalga. Domāju, ka Kurzemes namos strādā iejūtīgi cilvēki un nāks pretī.
Saprotiet, ka "Rīgas siltums" un "Rīgas ūdens" par neapmaksātajiem rēķiniem namu pārvaldēm piestāda soda naudas.. Un ko darīt namu pārvaldēm..protams, ka sniegt tiesā. :(
Tā vismaz ir namu pārvaldē, kur es strādāju.
Lai Jums veicās!

J johaidi 14.10.2010

Dēļ tādiem nemaksātājiem man tagad dzīvokli nekurina!!! Pārdodiet aši to dzīvokli, ko nevariet maksāt un brauciet uz kādu mazpilsētu, kur lētāk.

J jāāāā 15.10.2010

Pilnīgi piekrītu Johaidi!!! Kāpēc citiem Jūsu dēļ jācieš? Protieties taču kaunu, bezkauņas

T To Ferratum 15.10.2010

Ja tev jācieš ievelc sev "Buržujku".Kur cilvēks vainīgs?Tur ka viņam nav naudiņas,darba utt.?Padomā dauni ko runā.Kaut tu kropli pats par šādu attieksmi paliktu bez darba mēsls.Autore raksta ,ka ir maztrūcīgo statusā un man žēl,ka cilvēciņam tā sanācis.Lai tev izdodās Sarma un novēlu tikai to labāko.

S salstu 15.10.2010

Par ko Tu arni lamā cilvēkus, kas maksā par dzīvokli un par savu naudu NEGRIB salt? Ja cilvēkam nav naudas, bet ir dzīvoklis, tad dzīvoklis ir jāpārdod un jāmeklē kas lētāks. Izklausās, ka pats esi nošņurcis proletārietis, kam viss "pienākas" - tipa pabalsti, dzīvoklis un šmiga nahaļavu:))

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы