Mistiski iegādāts telefons!

Sveiki!Vēlējos uzzināt kā labāk rīkoties gadījumā, kad ir aizdomas par negodīgu rīcību. Lieta tāda, ka pēdējo dienu laikā mani sākuši meklēt Creditreform sakot, ka man ir jānomaksā liela naudas summa kompānijai LATVIJAS MOBILAIS TELEFONS par mobilā telefona iegādi. Sazinājos ar LMT un tiešām - esmu pagājušā gada jūnijā iegādājusies telefonu par kuru neesmu maksājusi, rezultātā lieta nodota parādu piedziņai. Problēma tajā, ka pie LMT nekad neesmu slēgusi nevienu līgumu un neesmu iegādājusies nevienu telefonu. Lieliski atceros pagājušā gfada jūniju, skaidri zinu, ka neesmu LMT pat kāju spērusi, kur nu vēl uz sava vārda kaut ko iegādājusies. Nosauktais telefona modelis, kuru it kā esmu iegādājusies, nekad pat rokās nav turēts, līgums par veikto darījumu man nav un arī uz manu adresi nekad nav nācis neviens rēķins vai dokuments. Ar ko labāk sākt šādā situācijā? Summa ir vairāk kā 700 eiro, neesmu tik bagāta lai maksātu par to, kas man nepieder. Kur griezties, lai redzētu to līgumu, kuru it kā esmu parakstījusi? Un vai tiešām ir iespējams, ka kāda trešā persona var cita cilvēka vārdā noslēgt līgumus? Jāpiebilst, ka tajā laikā pazinu personu, kura varēja zināt manus pases datus, taču vai tiešām tas ir tik vienkārši, ka cilvēks, zinot tikai otra datus, var paņemt uz mana vārda kādu ierīci?Jau iepriekš paldies!

E ewa24 27.03.2014

Ответы (1)

Likumsargs 29.03.2014

Jums OBLIGĀTI jādodas uz policiju un jāraksta iesniegums!
Man pāris dienas atpakaļ vienam klientam bija līdzīga situācija, kas uz viņa vārda interneta veikalā ir noformēts līzingā dators.
OBLIGĀTI EJIET UZ POLICIJU!!! RAKSTIET IESNIEGUMU!

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы