medicīna

Kā pēc vienas apmeklējuma reizes dr.B.Norīte spēj noteikt diagnozi 1.8 gadi vecam bērnam un izrakstīt zāles encehabol suspensija, kas domātas smadzeņu darbības Hronisku traucējumu ar Demence (plānprātības) ievirzēm? Bērns pilnīgi normāls! Pirms zāļu lietošanas bērns bija smaidīgs un dzīvespriecīgs, tagad bērns nesmaida un viss dzīvesprieks ir zudis!Vēlos saņemt atbildi uz e-pastu.

I Inta 23.10.2009

Ответы (4)

R raine 24.10.2009

Nu mamaša!
Tu pati esi tupuma kalngals.
Zini, ka encefabolu dod arī pilnīgi normāliem bērniem, kam bijusi hipoksija?
Nerunā par lietām, par kurām Tev nav sajēgas!
Atbildi Tev jāmeklē nevis e pastā, bet pie ārsta.

š šeherezade 24.10.2009

Hmmm,māmiņ,arī man Tu liecies dīvaina,ja atbildi uz šādu jautājumu meklē šeit....Bērns ir normāls...Tad ko Tu meklēji pie ārsta ar veselu un normālu bērnu???

A Agnese 25.10.2009

Veselibas inspekcija Klijanu 7

A albis 25.10.2009

uz e pastu šinī vietnē Tev neviens nevar aizsūtīt vēstuli, šeit tas nestrādā tāpēc došu Tev Inta atbildi šeit.Iedod viņam uzpīpēt zāli tad dzīves prieks atgriežas,bet ne uz ilgu laiku.pats esmu pret šīm lietām, bet esmu dzirdējis ka palīdz,un zinu dažās valstīs to izraksta ārsti.it sevišķi Holandē un ASV.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы