Kur varētu saremontēt kvadrociklu

Vai kāds nezin kur varētu saremontēt ķīniešu kvadrociklu,viņš negrib iedarbināties,bet kad izdodas,kaut kā negrib labi strādāt un dūmo.Vai kāds nevar ieteikt kādu servisu,vai labu meistaru.

J juris 05.09.2009

Ответы (6)

U Uģis riktigais 07.09.2009

Viņiem jau moča motors iekšā.Kur remontē močus,tur arī jāgriežas tuvāk dzīves vietai.Bet vispār par ķīniešu braucamajiem neesmu labas atsauksmes dzirdejis,ja runa par kvalitāti un resursu.Varbut ieliec ieks ss.lv,ka gribi iegādāties lietotu motoru,kaut ko no yamaha vai kaut ko tādu.Rāmis metinas labi.Labi,ko es te muldu...

J juris 12.09.2009

visi gudri ielikt citu motoru,bet tā man piemiņa no opīša kurš bija no fričiem 45.gadā nospēris veco ''NORTON ATV''Ķīniešu ir tikai spoguļi,jo bez tiem nelaiž skatē cauri.

P pufa 13.09.2009

Tad jāmin pedāļi! Degvielu ielēji bākā?!

A albis 13.09.2009

šitādam verķim jau jāpiemet ogles,tas taču kara laika tvaikocikls.

P pufa 13.09.2009

Pārskaiti riteņus- varbūt ir tvaikopēds, tad arī risināsim problēmu par remonta iespējām.

A albis 13.09.2009

eu Pufa varbūt tam vēl vajag sliedes davai uztirgosim,un bonusā iedosim airus.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы