ka r'ikotes

Ko dar'it ja firma jau menesi nevar izmaksat galigo aprekinu baro tikai ar solijumiem Firma ir sia icer bullu iel'a 4345

A Aivars 03.03.2010

Ответы (4)

E edijs 03.03.2010

Aizej un darba inspekciju un izklāsti savu sāpi. Tikai iemācies iepriekš lielos burtus nosaukumos lietot.

L Liiga 04.03.2010

A nevar atbildēt nepiesienoties pie nenoziimiigaam kljuudaam?Shis ir internets un sheit tiek lietota interneta valoda, kurai ir maz kopiiga ar valodu,kuru lietojam verbaali!Ja saprotu domu tad kapeec vajag veel izteikt stulbu pieziimi?

P pufa 04.03.2010

gudrais edij, kā runājot var pamanīt lielos burtus?

E Emil 10.03.2010

Jums obligāti jāuzraksta motivēta sūdzība Valsts darba inspekcijai. Otkārt, vēlams lai kāds (kompetentā persona) pārbauda JŪSU galīgo aprēķini (vai tur ir iekļauta kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu, atlaišanās pabalsts (ja bija štatu samazināšana vai darba tiesiskās attiecības uzteica Darba devējs)u.c.!). Paralēli uzrakstiet (obligāti rakstveidā) uzņēmuma vadībai sūdzību par neizmaksāto algu un nosūtiet uz juridisko adresi ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par saņemšanu, norādot ka atbildi JŪS vēlaties saņemt līdz kādam datumam (parasti 10-14 dienu laikā) rakstveidā - ierakstītā vēstulē, norādot konkrēto adresi. Ja uzņemumam ir finansiālajās problēmas, tad JUMS arī tas jāsoprot!.... Līdz ar to vēstulē varat minēt, ka JŪS piedāvājiet noslēgt rakstveida vienošanās - Maksājuma grafiku par neizmaksātas algas atmaksu garākaja laika periodā.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы