Darbs

Labdien. Lasot, sudzibas.lv, rodas iespaids ka nevienai valsts iestādei šīs sūdzības neinteresē! Kāpēc ir tāda situācija? Vai visas sūdzības ir nepamatotas? Vai nu arī par šiem 30 gadiem ja jau nesam sakārtojuši savu mazo valstiņu, tad kad? Varbūt raidījums aizliegtais paņēmiens var palasīt šīs sūdzības un ieinteresēties par kādu no firmām kuras apkrāpj savus darbiniekus un negodprātīgi izturas! Mūsu Lv biznesmeņiem ir jau no kā mācīties. Ārzemju firmas kuras ir ienākuša Lv un dod darbu maksā mazāk nekā būtu jāmaksā par to pašu darbu piemēram zviedrijā, dānijā, vācijā. Un darboņi lv saprot ka var maksāt mazāk vai bieži nesamaksāt vispār! Palasot darba sludinājumus - vajag autovadītājus bet kad sāc interesēties izrādās ka šmugulis kārtīgs! Izrādās ka jābrauc pa, mello, neievērojot darba un Atpūtas laiku un ja tā nedarīsi tad tiec sodīts finansiāli. Negodprātīgiem uzņēmējiem doma vienkārša - kur viņi liksies, nāks un strādās jo rīt ta viņiem gribas! Mana pieredze - strādāju par šoferi. Arī tiek piedāvāts, darba apstākļi un samaksā nepieņemami. Nedēļu brauc un 2 dienas mājās + par tām dienām automašīnas remontiņi. Samaksā - minimālais uz rokas, pārējais konvertē. Mēnesī var nopelnīt 800-100 e. Protams nepiekritu tādam piedāvājumam. Tomēr savu darbu novērtēju augstāk un konvertītes variants mani arī neapmierina. Pats, firmač, brauc ar ļoti glaunu auto, sievai nu ļoti glauns Mercedes, jauns. Pa smuko. Nu tad pagaidām esmu darba meklējumos bet jāsāk domāt ka būs ļoti grūti atrast normālu darba devēju. Nu ja - jautājums - kas notiek mūsu valstī, cik gadu desmiti vēl ir vajadzīgi, vai atbildīgām iestādēm vispār interesē kas notiek darba tirgū? Kā jau minēju varbūt par šo tēmu atkal varētu painteresēties raidījums aizliegtais paņēmiens? Varas iestādēm acīm redzot nav laika tādiem Sīkumiem, galvenais radīt šķietamību ka kabineti strādā! Nu tak tautas, kalpiem, ar nav laika, jāplēšas pa ietekmi, krēsliem utt. Žēl gan ka man nav teikšana - Parādītu Gan Kuskina Māti. Pārāk liela visatļautība un demokrātijas aizsegā muļļājas jau 30 gadus. Kas nekaiš ja tā var. A tauta - pa kaktiem pačīkstēs un tik vai tā neko nepanāks. Nav vairs tās vienotības tautai ka bija kad rīkojām Rīgā barikādes. Šo to varētu mācīties no Eiropas strādniekiem ar streiku rīkošanu.

T [email protected] 10.02.2020

Ответы (2)

R RXX 06.03.2020

Kā gan Valsts iestāde varētu izskatīt anonīmas, nepilnīgas sūdzības? Cik no sūdzību iesniedzējiem, Jūsuprāt, ir rakstījuši iesniegumus k-vai VDI? Vai pats uzrakstījāt? Atmetiet to žēlabaino toni, un sanemiet sevi rokās.

N Noboby 19.03.2020

Varbūt arī kriminālvajāšanu varam uzsākt no sūdzībām šeit? Padomā ar galvu. Šajā korupcijas mākonī neviens neies pats no sevis kaut ko pētīt. Tev ir pašam jādodas un jāuzraksta oficiāls iesniegums ja velies lai kaut kas pakustētos

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы