Darbs Grieķijā

Vai kads strādājis Grieķijā vai Vācijā? Kadi turdarba apstākli un attieksme? Ir verts braukt? No kadas darba aģenturas labāk braukt strādat?

L Liene 15.06.2009

Ответы (8)

V vjaka 18.06.2009

Caur firmam nebrauc (99.9% appish)vislabakais uzzini no pazinjam radiem vai kaads ir arzemees tur un iegusti numuru mob piezvani visu uzzini te tikai siikie atbildees tev;]

I Ieva a 18.06.2009

Lieņuk, domāju, ka tikai caur paziņām, draugiem ;)

A advocat 19.06.2009

Darba aģentūras tikai iekāš naudu. bija paziņām tāds gadījums, ka firma, kas tirgojas ar lampām www.oxima.lv solīja iekārtot darbā, un vēl tagad gaida cerēto. iemaksāja janvārī naudu par iekārtošanu, solīja tūlīt izbraukšana, bet šamejie visu laiku izvairās...maina tel. nr. utt. izrādās beigās, ka viņiem nemaz nav tiesības iekārtot kādu darbā ārzemēs.
tas pats arī ar ar darba aģentūrām. gaidi pusgadu, gadu

L ls 19.06.2009

Es braucu ar Nikos Travel, viesnīca Sensimar, Krētā. Viss super, bet vietas vairs nav viņiem uz to viesnīcu, gribēju puisi iekārtot savu.

L liene 20.06.2009

ls Pirms 1 dienas ------Si Nikos travel ta studentu org kad piedava braukt uz praksi...Vai piemeram neesmu studente.bet man 20 gadu,es varu braukt straadat?? cik maaksa pakalpojumi? Vai drosha firma? Kads tur kantigents? musejie darbnieki?Uz cik laiku var braukt? vinja maajas lapaa atrada tikai celjojumu pakalpojumi,nav nekas par darba iekartoshanu.

M maris 24.06.2009

Jaa vaacijaa var dabuut darbu par prostituutu,jo vaacijas darba tirgus ir loti labi aizsargaats pret iebrauceejiem,ja kaads jums sola darbu,tad tas ir abmans.

D DacePure 07.08.2010

es stradaju griekija braucu caur firmu taka viss normali sagaidija tur un ta talaka bet suta meitenes stradat baros kurr kako4ete ar virie6iem un visadi talak var gadities velak es aizlaidos no tas firmas un pati iekartojos caur vietejiem stradat !! bet ja gribat padomu labak tur nebrauciet visi tur apmana un tikai no meitenem grib vienu ja braucat uzmanaties

M mangalis 03.10.2012

nekada gadijuma nebraucat meitenes uz turieni stradat, jums sasolis darbu baros un kafeinicas utt, bet nakosaja diena jus izrikos ka jagerbjas un bus japasniedz viriesiem dzeramie un jasniedz intimpakalpojumi.jus tures ka cietuma, telefonus aizliegs lietot vai ari atnems, dzivosat ka cietuma.draugos lv ir meitenes, kas apvardo citas meitenes un aizvilina uz turieni, kad bus jastrada oficials un likumigs darbs, bet neka no ta nebus.nekada gadijuma npiekritiet tadam piedavajumam, ir rugta pieredze.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы