Nelda

Vienkārši UŽASSSS!!!!! Tā ir parodija nevis veikals!!! Kasieres un viņu aprīkojums ir kaut kas unikāls! Vispār visas iekārtas ir kā no atmodas laikiem! Neviena pārdevēja nerubī citu valodu izņemot krievu. Apkalpošana ir zem jeb kādas kritikas! Pāri kūciņu nodaļai skrien žurka, desas regulāri tiek apmazgātas ar vecu lupatu utt. un tā joprojām. Ja ejat uz šo veikalu - rēķinaties vismaz ar pusstundu stāvēšanu rindā + vēl kādas 10 minūtes, ja gadījumā jums pa priekšu 'iespiedīsies' kāda no pārdevējām - tā teikt, iepirkties... :)

K

Комментарии (1)

J ja 11.03.2006

LJUDI VI XODITE V MAGAZINI DLJA BEDNIX I XOTITE SUPERKACHETSVA.... NELDA SUPER NETTO SAULITE - ETO NISHITA, A GDE NISHITA, TAM XAMSTVO.... IDITE V STOCKMANN, TAM VSE OK :)))))))))))))

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы