Premier

liad Baltia SIA
Адрес: A. Briāna iela 10
Rīga
Latvia - LV-1001
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67375723
Факс: +371 67375722
Информация: Juridiskā adrese
Jāņogu iela 148,
Rīga, LV-1063

UAB ,, LLVI INVEST''
A.Goštauto st.11 , LT - 01108 ,Vilnius
Phone : +370 65574248
Fax: +370 52627125
E-mail: [email protected]
Web: www.premierbaltic.eu

Contacts in Estonia

,,Liad Baltija'' EE OU
Heina st.33 , 10319 ,Tallinn
Phone : +372 56833387
E-mail: [email protected]
Web: www.premierbaltic.eu
Категория: Магазины / Торговля
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Premier - Жалобы и отзывы

Premier - Отношение к сотрудникам

Отношение к сотрудникам Пишем отзывы о компании Premierнадо больше информации людям’чтоб не работали там! Пишите кто работал у этих работодателей Mirabella’Premier’Gratiae аэропорт ‘так как отношение как к робам ‘а строят из себя правильную компанию’не умеют работать с работниками и с коллективом обман, манипуляция!

Premier - Psiholoģiska naudas izspiešana

Psiholoģiska naudas izspiešana Profesionāls izspiedēju uzņēmums. Spicē paaicināja stendā pamēģināt sejas krēmu. Pēc tam deva pirkt 2 krēmu pāri par 200+ eiro kopā. Pielietoja pret mums veselu klāstu ar psiholoģiskiem paņēmieniem, lai tikai mēs nopirktu. Kad nenopirkām, pagrieza muguru un ne vārda vairs neteica - spriediet paši. Labi, ka bijām gudrāki. Ceru, ka jūs arī būsiet.

Premier kosmētika - Krāpšanās

Krāpšanās Tc domina - stends vai veikals īsti nevar saprast - Premier, kur tirgo kosmētiku, tiku bezkaunīgi apkrāpta. Man tika ieteiktā pīlinga želeja un krēms, kas kopā maksājot 180 eiro. Teicu, ka pa tādu cenu nepirkšu. Uzreiz tika piedāvāta atlaide, abi pa 100 eiro, atkal atteicu, un atkal atlaide, bet tikai lai nevienam, nesaku, tikai man - 55 eiro. Piekritu. Kad samaksāju, apstulbu - maisiņā man ieliek tikai vienu produktu! Kad lūdzu atgriezt naudu - nevar, jābrauc uz ofisu. Arī ofisā, nekādas atsaucības-iepakojums nav bojāts, viss kārtībā. Tāpēc esat modras. Ieteiktu šo bodīti neapmeklēt.

liad Baltia SIA, Premier - Bezatbildīga izturēšanās pret darbiniekiem.

Bezatbildīga izturēšanās pret darbiniekiem. Iestājos darbā tur ar cerību savienot ar skolu, ar to problēmu nav, savienot var, bet ir citas lietas, kuras lika man aizskriet no turienes prom jau pēc dažam lietām. Līgumā ir nepatīkams punkts, kuru es šeit nerakstīšu, bet tas ir visai nepatīkams darbiniekam, tāpēc obligāti jālasa līgums. Tas nav vienkārši veikals, kur pērk-pārdod, preces ir burtiski jāuzspiež pircējam, pat ja viņš tās negrib, jādara viss, lai cilveks to preci nopērk un burtiski jāuzbāžas. Tāpat arī jāstrādā par klaunu un...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы