Pārkāpti noteikumi

Sludinājumā neskaitāmās vietās ir pārkāpti noteikumi portāla
1. Norādīts personas vārds
2. Izmantota foto zagta
3. Izteikta apmelojoša informācija par personu.
Mārtiņš Kubliņš - Krāpšana, zagšana

Aicinu atsaukties vēl cietušās un apkrāptās personas no Mārtiņa Kubliņa, kurš izmantojot mazlapitāla neaktīvu uzņēmumu SIA Garšas no vairākām juridiskām personām ir fiktīvi noīrējis dažādu datortehniku un manipulējot katram cietušajam stāsta savu stāstu, solot tehniku atdot un rēķinus apmaksāt. Viss beidzās ar numuru bloķēšanu. Pusgada laikā ir noskaidrojies, ka Mārtiņš Kubliņš savas krāpnieciskās darbības ir veicis arī citos uzņēmumos, tāpēc aicinu atstāt informāciju par šo personu un pieteikties arī citus cietušos kopīgam iesniegumam policijā. Šī persona it kā esot saistīta ar Skrīveriem. Varbūt tur kāds kaut ko zina vairāk par šo personu.

B Berne 19.02.2024

Ответы (1)

K Kimaskay 12.03.2024

Вадим Германский-мошеник.Берет заказы на строительство,где то начинает,как только получает аванс-исчезает с деньгами.Не видитесь на его фото объектов.Фото ворованые.в файсбуке о нем много написано. Его телефон 29119439

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы