Dolce Donna

Empire - M SIA
Адрес: Dzirnavu iela 67
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67285448
Информация: Juridiskā adrese
Visvalža iela 7 - 10,
Rīga, LV-1050
Время работы: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 20:00
Категория: Магазины / Торговля

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Dolce Donna - Жалобы и отзывы

Veikals Dolce Donna, Sia Empire M - Krāpšana

Krāpšana Nodokļus atskaita, bet nemaksā. Liek sev kabatā. Alga neadekvāti māza. Darba apstākļi - briesmīgi- nav vietas kur paēst, ne pārģērbties , ne spoguļa. Ar pārdevējam nerēķinās. Ar jauno preci veikals nepapildinās - nav izvēle. Tirgojam ar veciem modeļiem, kuriem nav ne īzmera, ne krāsas un kvalitāte ari nav laba. Ar laiku viss sliktāk un sliktāk. Labs t/c, bet veikaliņš izskātās bedīgī.

Dolce Donna - Nekvalitatīvas kompresijas zeķes

Nekvalitatīvas kompresijas zeķes Nepērciet kompresijas zeķes veikalos Dolce Donna!!! Pēc ārsta ieteikuma iegādājos kompresijas zeķes, kurām pēc nepilna mēneša lietošanas sāka plīst papēdis. Jāatzīmē, ka jau pērkot, zeķubikšu iepakojums izskatījās izbalējis un pāris gadus nostāvējis, bet tad tam nepievērsu īpašu uzmanību. Kad jautāju, vai ir iespējams zeķubikses samainīt, jo tām būtu jākalpo vismaz 6 mēneši, man piedāvāja veikt ekspertīzi par savu naudu, jo nekādu garantiju nedodot. Kad neatlaidīgi uzstāju, ka tas ir rūpnīca...

Veikals Dolce Donna - Pārdevējs neko nezin par savu preci

Pārdevējs neko nezin par savu preci Veikalā Dolce Donna man nepatika apkalpošana. Pārdevējs ir slikti apmācīts, neko nezin par savu preci, nevar piedāvāt aizvietotāj preci. Runā rupji, it kā es viņam traucēju pļāpāt pa telefonu. Nemaz nemēģina ieinteresēt pircēju ar sava veikala preci. Nezināju, ka šājā veikalā ir arī medicīnas zeķes. Vispār nekādas informācijas par to. Kopumā pretenzijas pret veikala pārdevējiem. Var atrast labāk izglītotus un kulturālus cilvēkus.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы