Vilkme SIA - Slikts serviss, bezatbildīgi nekompetenti darbinieki

Pirms pāris dienām ciemā Mucenieki notika avārija kanalizācijā - plīsis centrālais kanalizācijas cauruļvads. Iedzīvotāji saņēma ziņu e-pastā, ka iespējami ūdens padeves traucējumi uz neparedzamu. Netika precizēts kādā laika posmā, vienkārši, ka kaut kad var nebūt ūdens un ka neviens nezin uz cik ilgu laiku. Pagaidām ūdens atslēgts netika. Sazinoties ar namu pārvaldnieku telefoniski, tika ziņots, ka avārija ir ļoti nopietna un pašlaik tiek strādāts ar līguma noslēgšanu ar kompāniju, kura veiks remontdarbus avārijas novirzīšanā.
Savukārt šajā brīdī, kad neviens nezin, kad avārijas novirzīšana tiks uzsākta, namu pārvaldnieks izdomāja, ka labs pagaidu risinājums ir lēni nopludināt teritoriju ar kanalizācijas notekūdeņiem.
Mucenieku ciemā tā ir grūti pārvietoties stipra apledojuma un plūdu dēļ kūstošā sniega, un tagad papildus teritorija starp sesto un septīto māju tiek nopludināta ar kanalizācijas ūdeņiem. Šis ir normāls risinājums jūsuprāt 21.gadsimtā? Nopludināt ciema teritoriju ar sūdiem?

V Violeta8989 24.01.2024

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы