Tails - Restorāns Tails nekaunīgi melo un sadarbojas ar varmākām

Atcereties varmāku Muradu Juško un sekojošās reakcijas no ar viņu saistītajiem restorāniem?

“ Kā liecina "Tails" ieraksts sociālajos tīklos, restorāna komanda kategoriski nosoda jebkādas vardarbības izpausmes un stingri iestājas pret vardarbību. "Ņemot vērā, ka minētā persona pirmsākumos ir piedalījusies "Tails" projekta izveidē, bet jau vairāk nekā gadu ir pildījusi tikai konsultanta pienākumus, neesot restorāna īpašnieku un vadības sastāvā, uzskatām par nekorektu minētās fiziskās personas rīcības sasaisti ar mūsu restorāna reputāciju. "Tails" ir pieņēmis lēmumu pārtraukt sadarbību ar minēto personu," tā restorāns.”

Juško aktivitātes Instagram liecina, ka viņš turpina saimniekot ne tikai Tails, bet arī COD, kuri līdzīgi dievojās, ka šim değenerātam ar viņiem nav sakara.

Šie restorāni maldina sabiedrību, atklāti melojot tad kad tas izdevīgi. Vai Juško vardarbību pret klientēm šīs iestādes arī slēptu?

J Jurads Muško 15.04.2024

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы