Jelgavas medicīnas preču veikals - Jelgavas medicīnas preču veikals/ Nekompetenci konsultanti

Strādā pilnīgi nekompetences konsultanti. Ja gribat iegādāties kādu no precēm, būs jārēķinas ar to, ka informāciju un ekspluatācijas veidu būs jāzin vai jāmeklē pašiem.
Bijām spiesti atgriezt preci, jo nebija sniegta nekāda konsultācijā un prece vienkārši nav izmantojamā. Pēc atgriešanās konsultante atrada telefona numuru, zvanīja un piespieda atgriezt preci un samaksāt par to, jo (tikai pēc dažam dienām) atrada uz preces matusun pleķus, teicot, ka “zeme ir apaļa” un viss atgriezīsies. Atbraucot uz preces tiešām bija nedaudz mati, ko ar rokām noņemu 5 sekunžu laikā, bet nevienu pleķi uz preces neatradu. Preci atgriezam atpakaļ veikalā un samaksājam par preci, kuru neizmantosim. Attieksme 👎🏻 Konsultēja viena konsultante, pārdeva cita, sanāk nevienam no darbiniekiem nav kompetences.

N NikAnder 26.03.2024

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы