www.sudzibas.lv Omniva Nevar sazvanit

Omniva - Nevar sazvanit

Man no omnivas nepienāca īsziņas, kad caur sūtītāju uzzināju izsekošanas numuru uzzināju ka paciņa tur jau stav 7, tas ir pēdējo dienu. kad sazvaniju omnivu pec kadas 20x izstastu situāciju un prasu vai nevar pateikt man to izņemšanas nr (jo zvanu no tā nr uz kuru tika sūtītas sms), vai atsūtīt uz ēpastu, viņi atbild, ka sūtīs manuāli un tad toč saņemšot, kas protams nenotika. zvanu pēc 4 st, nekā neizdodas. Galvenais ka ne mājas lapā, ne uz pakomātiem nav arī norādīts laiks kad sazvanāmi, kad nee. No tā izriet ka var zvanīt 24h diennaktī. Iesaku izvairīties no omniva.

X

Комментарии (1)

I IlmaKamkovska 18.12.2015

Absolūta bezatbildība. Neiesaku izmantot. Preci piegādāja 1, 5 nedēļu laikā pirmajā reizē .Sms sistēmā parādīja, ka sūtījumu esmu saņēmusi, bet patiesībā sms līdz manīm nebija ''nolaidies''. Sazvanīt neiespējami- 4 stundu laikā zvanīju no 2 tel.nr. 20 reizes, nepacēla nevienu reizi. Atbildēja tikai uz e-pastu ka izsūtīšot atkārtotu sms gan uz manu, gan uz vīra tel.nr., bet arī to nesaņēmu.

Kad e-pastā solīju ziņot patērētāju sabiedrībai tad 7 min laikā abi ar vīru saņēmām sms.

Tagad pec 2 nedēļām otra sūtījuma durvju koda nummuru gaidu jau 8 dienas...

Bezatbildība, jo pasūtu materiālu savam darbam, šāda attieksme kavē manu pasūtījumu izpildi. Esmu neapmierināta es un vēl

vairāki desmiti cilvēku - kuriem protams izstāstu un ''labi'' pareklamēju šo ''SERVISU"

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы