Komandors Jelgavā - diagnostika

Auto tika aizvests uz servisu, kur diagnosticēja, ka pie vainas ir sajūga izspiedējgultnis! BET Golf4 nav konkrētās detaļas (pārbaudīts pēc VW dotajiem rasējumiem). Kad tika jautāts, ko viņi taisās mainīt un kā, tad stingri turējās pie savas domas, ka mainīs konkrēto detaļu, neņemot nost ātrumkārbu....UN kronis visam - man atbildēja, ka diagnostika tiek veikta balstoties uz pieņēmumiem!!!! Ko tādu es nebiju dzirdējusi!

Комментарии (2)

Inženieris 28.03.2015

Un kur tu to informāciju esi rāvis? Kāds dzinējs? Kārba?

N Niks 13.10.2019

pāris nedēļas pirms ceļojuma nomainīju Crayslerim priekšējos bremžu klučus kopā ar diskiem, materiāli arī bija no servisa, jau pirmajā braucienā dienā aiz Varšavas uz auto bāņa sākās trokšņi un sāka svilt priekšējās bremzes, izsaucu evakuatoru un aizvilka uz servisu, kur nomainīja jaunos diskus ar klučiem, teica ka vaina ir nekvalitatīvajā darbā, uzrakstot iesniegumu Komandors servisā vainu neatzina, pie vainas esot diski, kuri deformē justies, bet to ka diskus piegādāja viņi un tie no kalpoja tikai ap 1000 km, viņi nekomentē, arī pirms gada veicu šajā servisā aizmugurējo disku un kluču nomaiņu un arī tie ir deformejušies, ko man konstatēja BOSH, servisā, par to kvalitāti bija piezīmes pie tehniskās apskates. nevienam neiesaku apmeklēt servisu, kur negodīgi un ar ne kvalitatīviem materiāliem tiek veiktas "servisa" darbības.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы