Sapnos kriit aaraa zobi un nagi

Sveiki! Jautajums biski ne pa teemu, bet mani peedeejaa laikaa nomoca sapnji jeb pareizak sakot murgi, kuros regulari man vai nu ljuraajas un ir uz izkrisanas priekszobi vai kaaju lielo pirkstu nagi. Ko tas noziimee?

I Interesanti 20.07.2010

Ответы (11)

S smukaisOskars 20.07.2010

slimiba,naave!

ķ Ķazis 20.07.2010

Skorbuls

I Interesanti 20.07.2010

Nee, bet nopietni - kadreiz kaut kur par saadu sapnu pamatojumu lasiiju, tikai neatceros kaa tad tur galu galaa bija.
Veselibas problemu man ipasu nav, nu vismaz tadu, kuras pedeja laika butu paradijusas. Ari sapnu tadu pirms tam nav bijis.

D Darbiniece 20.07.2010

Zobi
veseli un balti - prieks un laime, labi ienākumi, bagātība, piepildīsies vēlēšanās, ari veselība; slimi, melni - nabadzība, slimība vai strīds, arī nelabvēļi; zelta -bagātība un labklājība, arī ugunsgrēks; svina vai skārda -negods un kauns; ziloņkaula- laime; koka vai stikla- varmācība; sudraba - nabagiem - peļņa, bagātiem - izdevumi, bezdarbniekiem - darbs; metāla, mākslīgie— nepatikšanas, arī nepatiesa mīlestība; kroplīgi- izjuks plāni, zudīs cerības, nabadzība, slimība; sāpoši- sāpes, ko izraisīs kāds tuvs cilvēks; tos plombēt- apstākļi uzlabosies; tos izspļaut- slimība; tos izraut- nelaime, liels zaudējums, kāds nomirs; tos ielikt- labklājība un bagātība, kaut kas noskaidrosies, dažiem - zaudējums vai nelaime; tos bojātus pazaudēt - atsvabināties no nelaimes un rūpēm, dažiem - sēras; visus redzēt izkrītam - veseliem - lieli zaudējumi, slimiem - slimības ieilgšana; visus redzēt izkrītam un jaunus ieaugam— dzīves maiņa; ja jaunie zobi labāki par vecajiem - apstākļi uzlabosies, ja sliktāki - apstākļi pasliktināsies; vesels, bez sāpēm izkrīt- iekļūt nelaimē, sāpīgi zaudējumi vai nomirs kāds svešinieks; vesels, ar sāpēm izkrīt- nomirs kāds pazīstams; izkritušu rokās paņemt- šķiršanās; augšējos, priekšējos izlauzt - ja labā pusē - mirs jauns vīrietis; ja kreisā pusē - mirs jauna sieviete; apakšējos izlauzt- zaudēt attālākus radus vai draugus, arī pazaudēt mantu;augšējos sānu vai gudrības zobus izlauzt - zaudēt tuvu ģimenes locekli vai kādu radinieku; dzerokli izraut- zaudēt rados pusmūža cilvēku.

D Darbiniece 20.07.2010

http://www.stilaparks.lv/sapnu_tulks
Te viss par sapņiem

I Interesanti 21.07.2010

O, paldies, Inga, ljoti izsmeljosa atbilde!

D Dīdī 21.07.2010

Man tas parasti ir uz nāvi tas ir ja bez asinīm tad pazīstams bet ne radinieks ja ar asinīm tad radinieks.
Pirms nedēlas tas tā bija:(

F fff 21.07.2010

par zobiem sapnos-patiesiiba:(

P pufa 21.07.2010

viss atkarīgs arī no mēness stāvokļa, lai ņemtu vērā notikumus sapnī.

D dace 23.07.2010

Par zobiem ir taisnība.Pirmo reizi man tads sapnis bija pirms 5 gadiem,pēc kāda laika aizsaulē aizgāja tētis.Nākamais,šā gada sākumā,pēc tam saslima un arī aizgāja mammīte.Nezinu kas tas ir,bet kautkāds brīdinājums noteikti.

H harijs 25.07.2010

kalciju palietot vajag! Organisms liek manīt ka trūkst.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы