Rēķins no mājas pārvaldnieka

No mājas pārvladnieces nav saņemts normāls rēķins, tikai kopsumma, piemēram, kopā - 51,28 eur. Mani neapmierina, ka šādi sastāda rēķinu, jo tad var sarakstīt uz dullo skaitļus, piemēram, tas man nepatīk, tam vairāk, tas man draugs, tam mazāk. Kur sūdzēties?
Un vēl kas, nav norādīts, kas šo rēķinu ir uzrakstījis, tad jau reāli tas var būt jebkurš!

P pavlovics 05.03.2019

Ответы (7)

O Otw 08.03.2019

Prasiet, lai sastāda normālu rēķinu, kurā iekļauts laika periods, vieta, par kādiem pakalpojumiem jāveic apmaksa, kam rēķins adresēts, no kā, un uz kādu kontu jāskaita nauda. Ja konts nav norādīts un naudu ņemt skaidrā, tad jābūt kvītij par naudas saņemšanu. Pretējā gadījumā, ieskenējiet to skribeli, kuru viņa sauc par rēķinu un sūtiet uz VID caur EDS sistēmu - nav pat jābrauc klātienē.

P pavlovics 25.03.2019

Ir jau prasīts, lai sastāda normālu rēķinu, bet no viņas nekādas reakcijas. Pati izsniedza pilnvarojuma līgumu, kur rakstīts, ka rēķinā viss būs norādīts detalizēti, bet nekāda jēga no pilnvarojuma līguma nebija, tāpat tos noteikumus neievēro.

N Noboby 02.11.2019

Tad kāpēc maksā rēķinu? Maksā tikai tad kad Tu esi pārliecināts par ko

~ ~Lelde~ 18.03.2019

Lielajam vairumam cilvēku jau sen ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu, vai tas būtu Latvijā, vai starptautiskā uzņēmumā, neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai - samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu dzīvi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā bomžu piesmirdinātā tramvajā vai kabatzagļu apsēstā trolejbusā. Aizpildi savu Laimīgo loto biļeti un ar Pavasara atnākšanu sāc Jaunu dzīvi, kura pārspēj tavus pat vispārdrošākos sapņus. Starp citu, vai zini, ka nākošajā PowerBall izlozē tiks izspēlēts Džekpots, kurš sasniedzis nu jau 550 miljonu, jā vairāk kā PUSMILJARDU dolāru? Es tagad aizpildīju pārdesmit viņu biļešu ar skaitļu variantiem un, kā ierasts, paķēru klāt vēl desmit SuperEnalotto biļetes, kur Džekpots arī ir visai iespaidīgs – vairāk kā 120 miljoni eiro. Pamēģini satikt savu veiksmi arī Tu un nosvini sākumu Jaunai dzīvei! https://goo.gl/X17csF Iesaku pievērst uzmanību arī loti brokera Īpašajam Piedāvājumam un Sindikātu taktikai.

L LadyMaxi 24.05.2019

tu pērc vairākus desmitus biļēšu mēnesī? cik tu nopelni pamatdarbā, Lelde?

L LadyMaxi 24.05.2019

kurš tad raksta rēķinā, ka ir to sastādījis? neviens.parasti ir uzņēmuma nosaukums, juridiskā adrese un reģistrācijas numurs.

O Otw 04.05.2020

Ir vairāki varianti:
1) Individuālais komersants jeb IK (nosaukumā mēdz būt vārds uzvārds).
2) Oficiāli reģistrēti pašnodarbinātie.
3) SIA - norādot uzņēmuma nodarbināto kā preces/pakalpojuma "piegādātāju" vai "rēķina sastādītāju".
4) Citi uzņēmumu vai komersantu veidi.

Individuālais komersants ir fiziska persona, kura kā komersants ir ierakstīta Komercreģistrā. Tā savas saimnieciskās darbības veikšanai vienlaikus nodarbina vairāk nekā piecus darbiniekus.

Pašnodarbinātais ir persona, kura veic savu uzņēmējdarbību, profesionālo praksi vai vada lauku saimniecību ar mērķi gūt ienākumus vai labumus un nenodarbina nevienu darbinieku.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы