Prūšu iela 4

Labvakar! Sākām īrēt dzīvokli Prūšu ielā 4,palasījām komentārus un sabijāmies!!! Vai vēljoprojām neatgriež drošības naudu,pat ja atdod dzīvokli labā stāvoklī un vai komunālie maksājumi ir kosmiski augsti?

A ani4ka34 10.10.2015

Ответы (1)

A Archer0485 12.10.2015

Nodzīvojām tur 2 gadus, ar katru gadu palielināja īres maksu, tapēc uz 3. gadu nepalikā. Apsaimniekotājs (večuks) ļoti foršs, vienmēr var zvanīt, vienmēr palīdzēs (atnāca vakarā un nomainīja elektrības slēdzi, kurš čakarējās). Viņš arī pieņēma dzīvokli, kad izvācāmies. Tā kā attiecības mums bij ļoti labas ar viņu, īsti pat neskatījās, ienāca uzmeta skatienu, ka viss tīrs un atā. Drošības naudu izmantojām kā maksu par pēdejo mēnesi. Galvenais laicīgi pabrīdināt. Ja ņemsiet auto stāvvietu pazemē, rēķinieties ar to, ka dažreiz jūsu vietā kāds noparko savu kruto "mersi" :) Tad vnk ejiet pie apsarga un sakiet lai pieraksta numuru un norāda kur Jums noparkoties. Komunālie nebij lieli, ļoti silts dzīvoklis, neksatoties uz šķietami plānām stikla ārsienām ...

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы