Pretiga uzvedida un komentars!

O romaxsoft 2 st 29 min atpakaļ
tā arī nesapratu, kurā veikalā tev nozaga prātu?

Vai redzat so komentru??? Rali so man pateica cilveks viena no manam sudzibam un es nesaprptu ka var sadi kadu apvainot... !!! Man nak asaras del ta ko vini ir man pateikusi un loti sap zinat to ka kads ko tadu var kadam citam pateikt tikai tapec ka viniem liekas ka tas ir smiekligi!!

Ответы (5)

Lafrei 14.03.2016

Смешно )))

S Swapy 15.03.2016

Ar steigu uz skolu atkārtot pareizrakstību.

Ausgti gaudojamais Mazais Spekja Pirdienins es ir baut smagais aptvainoties ka ir auskāris tAvas jutas! eS saprotu ka manas aptvainosanas nav taVu Asaru vertas. beT piedot es vairam ta nedarit busu. kljanusj!!!

Es saprotu sau milzigo kludu teV nevareja nozakt pratu jo tev vins nekad nav bijis un es saprotu ka loti apvainojosi ir ja kads ir iedomaijies ka tEV varetu prats but. tas ir taisniba un man ir loti zeeel!

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы