parādi

Vai iespējams uzzināt, vai es neesmu kādā no parādnieku firmu sarakstiem. Paskaidrošu. 2006.g. biju Tele 2 kliente-- tikai zelta zivtiņa. Es no tās atteicos, pārgāju uz LMT.Šobrīd formēju līgumu , izrādās Tele2 man ir parāds Ls 7.00. Kā , kur radušies šie 7 lati parāds noskaidrot vairs nevar, bet kāpēc mani nebrīdināja jau 2006.gadā , vai vienkaārši atsūtot vēstuli, jo dzīvokli nomainīju tikai 2009 gada janvārī. Nācās nomaksāt.

S sandra 17.11.2009

Ответы (4)

B Baņkieris 17.11.2009

Sveicināti Sandra!
Pirmkārt, ja jums Tele2 bija Zelta zivtiņa, tad man nav saprotams, kā jums varēja rasties parāds 7 lati? Cik man zināms, tad zelta zivtiņa ir priekšapmaksas karte, kur jūs par pakalpojumu maksājat avansā.
Lai uzzinātu, vai neesat kādā parādnieku datu bāzē, jums ar pasi jādodas uz Latvijas Banku uz kredītņēmēju reģistra nodaļu un tur jūs varat iegūt ziņas par to, cik, kam esat parādā un kas jūs ir ielicis šajā datu bāzē.
Ja jūs domājat Creditreform un Lindorff datu bāzes, tad tās var neņemt par pilnu un ja šie kantori ir jūs iekļāvuši savos sarakstos, tad ar advokāta palīdzību jūs drīkstat pieprasīt, lai jūs tiktu izņemti no šīm datu bāzēm, protams, ja jums nav bijušas darīšanas ar šiem reketu kantoriem un neesat viņiem maksājuši un esat visu juridiski pareizi nokārtojuši!
***********************************************************************************************************
Neviens sevi cienošs kreditors sevišķi neizmanto šo firmeļu datu bāzes! Bankas jau nu noteikti neizmanto, tās izmanto tikai Latvijas Bankas datu bāzi!

š šeherezade 17.11.2009

Sandra laikam ZZ pirkusi uz parādu,tāpēc arī radies parāds....jo savādāka izskaidrojuma nav :)

D devo4ka 20.11.2009

nemuldi,sandra.....sataisa paraaadus un tad mekleee vainiiigos,bezsmadzenju radiijums!

E Eseseseseseseseses 21.11.2009

Iepriekseejais koments nav mans, ludzu, lietojiet pasi savus nikus un tad lamajieties peec sirds patikas...

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы