Nljobs

Sveiki, kādam ir pieredze ar Nljobs?
Varbūt kāds ir strādājis vai strādā un var ko pastāstīt?

T Toms412 16.07.2021

Ответы (3)

AEW 30.08.2021

Skan, it kā "l" vietā vajadzetu būt "A". ;)

E Elīza Priede-Butka 13.09.2021

Nljobs nav no sliktākajiem kantoriem, kuri ved uz greenpack Holande muguru lauzt (burtiskā nozīmē, pirms dodies stradat uz holandi, izvērtē vai tava veseliba atbilstoša smaga darba intensīvai veiksanai bez apstājas, ja nr, tad tev lētāk to pašu nopelnīt latvija, nesabojājot savu veselibu pa pirmo nedēļu. )
Bet par NLjobs dzirdeju dazadas atsauksmes no tiem, kuri tur strādāja taja bridi, kamer es biju no Krāpniekiem tai pašā darba vietā..
Viņi nodrošina dzīvesvietu nodokļu nomaksas un socialas garantijas, veselbas apdrošināšanu arstu, ja vajag. Bet galvenais- laicīgi izmaksa visu naudu ko esi nopelnijis. Neko nozogot.
Var mēģināt. Tik uz tomātiem nebrauc.

L llllllllllll 20.09.2021

Nu ja kādam pretenzijas, tas jūsu problēmas. Es izsaku savu pieredzi.
Kādam patik, pierod, strādā gadiem. Cits pirmajās dienas dodas atpakaļ uz latviju jau invalids.
Un es neko nepārspīlēju. Kamēr tue mēnesi strādāju greenpack, pa to laiku desmitiem jauniešu guva nopietnas traumas kā diska trūces mugurā un tamlīdzīgi arī psihiskās saslimšanas no ilgstoša izdegšanas sindroma, kas garantē uz mūžu trauksmi un panikas lēkmes ārstēšanu.
Viss atkarīgs no katra īpatņa veselības un sagatavotības. Ka esi jau pieradis pie smaga darba ka robots strādāt, tad tev nebūs grūti 6 dienas nedēļā pa 12 nakts stundām bez apstājas uz kajam smagas kastes celt un liti ātri strādāt.
Nesagatavotiem visiem tad beidzas ar traumām un peļņas vietā aizbraukt uzreiz atpakaļ ar zaudējumiem.
Atcerieties, ka ārzemēs aicina uz steidzamu smagu pagaidu darbu lielam darba apjomam, ko vietējie negrib un nevar darīt. Holandieši vispār ir slinki un perversi.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы