Negodīgi

Nopirku 2 kuponus Aquadream spa, iztērēju ap 16 eiro, termiņš kuponiem bija 8 dienas, nepaspēju izmantot, pazvanīju uz iestādi un pajautāju vai varu atnākt pēc kupona derīguma termiņa, man teica, ka nevaru un naudu atpakaļ nedabūju. Tā kā lūdzu pievērsiet uzmanību kupona derīguma termiņiem, jo tieši šī firma izkrāpj naudu un nepagarina kuponus un tāda sajūta, ka speciāli dod īsus termiņus.

D Diana Jevsejenkova 11.01.2016

Ответы (3)

N Nezināms_09 12.01.2016

Nav bijusi tāda pieredze, cilvēkam pašam jāseko līdzi termiņa beigām.
Vairākas reizes esmu iegādājusies šos kuponus un viss apmierina - liels basens, saunas, džakuzi.
Vienīgi vienu reizi bijām ieradušies tur ap plkst. 21:00 vakarā un pārsteidza prasība līdz plkst. 22:30 būt jau ārā, kaut gan darba laiks ir līdz 23:00.

C CELOTAJA 19.01.2016

Meli, pilnīgi piekrītu Diānai, briesmīgāku iestādi neesmu redzējusi,

Pacco_al 27.01.2016

Tiešām uzņēmuma administratore jūs ir maldinājusi. 14.dienu laikā jūs varat atteikties no kupona tanī kuponu portāla mājas lapā, kurā pirkāt šo kuponu.
Izmantojiet savas tiesības.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы