Naudas parskaitijumi no LV uz UK?

Labdien gribetos uzzinat vaj kads ir pazistams ar britu banku LLoyds TSB?Gribetos uzzinat ja es parskajtishu naudu no Swedbank uz Lloyds tad cik liels bus nodoklis?Vaj es vispar varu parskajtit no Swedbank uz Lloyds?Un apmeram ar kadam cipariem man bus darsihana ja es ajzsutishu apmeram 200 LVL uz Lloyds konvertejot to uz GBP?

A ArtursKarbe 22.07.2010

Ответы (8)

A Arturs Karbe 22.07.2010

Aizmirsu pateikt ka man ir Lloyds Classic

R Raivis 23.07.2010

Latvijaa tu maksaa par naudas nosuutiisanu,kad nauda pienaak taa tiek konverteeta peec taas bankas pasreizeejaa kursa,domaaju saneemeejs vareetu sanemt tos pasus 200poundus vai mazaak.

D Dīdī 26.07.2010

Piedodiet bet man nāk smiekli vai tiešām kāds sūta UZ UK :D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D

A Arturs 08.08.2010

Ja bija tada situacija kad vajadzeja bet nezinaju par Lloyds neko, tomer velak uzzinaju ka procenti viniem ir baajgi labi =(

E EricsON 11.08.2010

Sutot caur banku no UK uz LV un otradi vienmer bus lieli procenti un nauda aizies tikai 5 - 7 darba dienas. Vienalga no kadas Latvijas vai UK bankas. Vislabak naudu sutit caur Western Union . Regulari sutu naudu . Lidz 120 £ tikai 6.90 £ . Ja vairak tad 9.60 . Mana gimene naudu sanem jau nakamaja diena . Var ari pec stundas bet tas maksa jau 20 £ .

O optimuss 05.07.2015

Western Uniona ir lieli procenti, var pārskaitīt naudu no Latvijas uz Angliju 10x lētāk nekā bankās un daudz lētāk nekā WU. Pats izmantoju GoTransfer http://bit.ly/1LQyAWU .

J Jūlija Dorofejeva 19.07.2016

Ir nereāli ērts starptautisko pārskaitījumu veids (darbojas vairāk nekā 40 valstīs). https://my.transfergo.com/en/r/8YkmRS caur šo linku pirmais pārskaitījums bezmaskas. Tālākie pārskaitījumi - 0,99 Eur. Ir kods tālākiem bezmaksas pārskaitījumiem. Pēc koda vērsties uz e-pastu: [slēpt]@gmail.com
Nauda ir kontā nākamaja darba dienā, kad esmu sūtījusi pirmajā dienas pusē - tajā pašā dienā.

I Ilmars 23.03.2017

https://my.transfergo.com/lv/r/aLPLDj

vislabakie parskaitijumi caur transfer go nauda aiziet vienas darba dienas laika un par procentien nav jauztraucas redzesi cik naudinas aizies uz otru kontu

spied uz saites un rgistrejies pats lietoju transfergo un nekadu problemu

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы