Krāpšana

Sveiki,

Vai ir kāds iemesls kāpēc maksājot kredītu laikā ar procentiem vēl ir jāmaksā dienas procenti? Ja kredīta ņemšanas laikā šāda punkta līgumā nebija?
Vai ir kāds likums kas pasargā kredītņēmēju?
Vai kāds ir cīnījies ar šo problēmu?

Paldies

M Marts3339 27.11.2018

Ответы (5)

C critical thinker 27.11.2018

ja līgumā nebija, tad nav jāmaksā.

es gan sliecos domāt, ka līgums nav kārtīgi izlasīts/saprasts, bet, ja tomēr, tad pret to jāvēršas.

R Rodello 28.11.2018

Jā, ņemot kredītu šāda punkta tiešām nav, bet pēc tam skatoties par atmaksu, pēkšņi parāda dienas procentu likmi 0,2483% dienā. ļoti negodīgi un krāpnieciski. tāpat arī tās pirmās 60 dienas bez procentiem jaunajiem klientiem ir reklāmas triks. nekad nebiju ņēmusi aizdevumu, bet par mani jau visa informācija zināma, un nez kāpēc netieku uzskatīta kā jauns klients. šeit jāsāk dom;at, ka kredītiestādes savā starpā tirgojas ar personu datiem, jo arī e-pasti no šīm iestādēm nāk regulāri, un, galvenais, ka no visām pēc kārtas. kur tad viņi šos datus iegūst?

A Aigarins 06.12.2018

Kreditejieties tikai pie licenzetam kredit kompanijam,lai nepiedzivotu tas sausmas kas notiek Latvija paslaik,nedod Jums dievs noklut situacijas,kas var notikt ar cilvekiem ja tie uzticas nelicenzetam,neviena nekontroletam kreditiestadem.

A Aigarins 06.12.2018

Saja vietne Jus varat meklet atbildes,uz sevi interesejosiem jautajumiem

A Aigarins 23.12.2018

Bet Latvija darboties uzsakusi ari kautkadi blezi,taka loti uzmanieties.Saja portala esmu dalijies pieredze ar sadam kompanijam,kas darbojas nelicenzeto kreditesanas pakalpojumu sniegsanas nozare,izsniedzot skietami kreditu pret nekustama ipasuma kilu,bet so kompaniju patiesais merkis ir Jusu ipasuma sagrapsana,ar loti viltigas shemas palidzbu.Pec sis skietamas kreditesanas Jus santazes,piestadot nepamatotus rekinus,izvietos par Jums patiesibai neatbilstosus sausmu stastus,par piemeru..saja portala izvietotais stasts Aigars Liepins apkrapj vecu kundzi.Izvietojot ari no Jusu socialajiem tikliem zagtas fotografijas.Lasiet PTAC atzinums SIA INVESTUM lieta.Kreditejietes tikai pie licenzetiem kreditu devejiem,lai nenoklutu neapskauzamas situacijas.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы