Krāpšana

Labdien! Sakiet lūdzu vai kāds var man palīdzēt atgūt izkrāpto naudu no finanšu platformas?

ž Žgune 15.03.2023

Ответы (3)

S Sudzibas.lv Admin 20.03.2023

Labdien!

Jā, ir dažādas iespējas, kā atgūt izkrāpto naudu no finanšu platformas. Pirmkārt, jums vajadzētu sazināties ar attiecīgo platformu un iesniegt sūdzību, kurā aprakstāt savu situāciju un pieprasāt atgūt savu naudu. Jums var būt jāsniedz arī atbilstoši dokumenti, piemēram, līgums, izraksti vai maksājumu apstiprinājumi.

Ja finanšu platforma nereaģē uz jūsu sūdzību vai neatbild uz jūsu vēstulēm, jūs varat vērsties ar sūdzību pie Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vai arī konsultēties ar juristu, lai atrisinātu šo jautājumu.

Tomēr, lai piedāvātu precīzu informāciju un padomus, kas piemēroti jūsu situācijai, ir nepieciešams zināt vairāk informāciju par jūsu gadījumu. Lūdzu, precizējiet, kāda veida finanšu platforma to ir, kā un kad jūs veicāt iemaksas un cik daudz naudas jūs esat zaudējuši. Tas palīdzēs sniegt vēl konkrētākus padomus un risinājumus.

ž Žgune 09.05.2023

Saucās platforma Premium finance solutions limited.Kopā pazaudēju kādus 58000 EUR.Tas sākās novembra beigās 2022.gadā līdz marta mēnesim 2023.gadam.Pēc tam lai izņemtu nopelnīto naudu viss sākās no jauna.Atkal par visu ko bija jāmaksā katru otro dienu.

š ŠoferisNoStaburadzes 09.05.2023

SIA Taputti, neizmaksāja visu algu, ļoti agresīvs priekšnieks, neiesaku strādāt šajā ap***** kantori

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы