Kas notiek ar latviešiem?

(attiecas uz tiem kam patīk pie visa piekasīties komentāros) Man jau šitais viss patīk XD ja jau jūs visi esat tādi gramatikas speciālisti tad kāpēc nestrādājat par skolotājiem latviešu valodas priekšmetā? Kļūdīties ir cilvēcīgi bet jums ķipa perfektajiem jau to nesaprast. Es pats mēdzu pielaist kļūdu bet es negudrojos kā jūs, par pareizrakstību un lietām par kurām nevajag piekasīties un pievērst uzmanību. Ja kaut kas nepatīk tad labāk nemaz neskaties un nemaz neraksti, nevis tēlo te gudro. Esmu pārliecināts ka visi tie kas tā raksta komentāros gramatikā knapi 4 dabūjat un tagad nezināt kā citādi iegūt uzmanību savu uzmanības trūkumu un kompleksu dēļ. Nesaku neko sliktu bet šāda veida gudrības nav no tām labākajām.

Jānis Mīkla 08.08.2019

Ответы (9)

R RXX 13.08.2019

Kā Jūs zināt, ka komentētāji nestrādā par latviešu valodas skolotājiem? Bet jautājums Jums pašam, Aleksej, kurš tad stutēs mūsu valodiņu, ja ne mēs paši latvieši? Vai to atļauts darīt tikai Valodas inspekcijai? Un nobeigumā teikšu tā - valodā (tāpat kā veselībā) nav tādu lietu, kurām nav vērts pievērst uzmanību! Īpaši apdraudētai valodai!

Jānis Mīkla 18.08.2019

Tātad sanāk tā, ka cilvēki te nāk lai labotu citu kļūdas? Te ir sūdzību portāls nevis teksta labošanas uzdevumi. Un kritizēt šeit vajag pašas sūdzības nevis pareizrakstību. Cilvēki šeit mēģina izvairīt jūs no nepatīkamām situācijām bet jūs viņiem atbildat ar šo? Man liekas ka tas ir nepareizi kad tu zem katras sūdzības čīksti cik slikta gramatika, un tajā pašā laikā sēdi caurām dienām šajā portālā. Mazohisti vai?

M menessgaisma 23.08.2019

Kā teica mana vecāmāte - ēd maizi, neēd cilvēku. Taču, lai vai cik laba maize mums ir, latvietis latvietim vienalga vislabākais kumoss. Nesaprotu šos tekstu labotājus, pēdējā laikā vēl ir jauna tendence domubiedru grupās uz jautājumiem atbildēt ar "kā to var nezināt", "ieguglē taču", "skolā negāji vai" u.tml. Žēl man mūsu sabiedrības, diemžēl ne pie kā laba tas nenovedīs. Garumzīmes dēļ gatavi viens otram rīkli pārgrauzt, it kā nebūtu svarīgāku lietu par ko uztraukties.

K K.K. 14.04.2020

Lietotājs ar niku RXX ir infantīls pajoliņš, kuram, diemžēl ir arī dauna sindroms, vienkārši ignorējiet viņu

R Raimonds Brutāns 30.08.2019

Lūdzu netrako , tāda nu ir postsoveticus mudaka dzīves stils. Šamējais vienmēr grib būt gudrākais, ja nesanāk, tad apdirst gudrāko, ja nesanāk , tad vismaz papļurkstēt, lai šamējo vismaz pamana...

G gym@fitness 16.09.2019

Neņem galvā, es tādus idiņus sūtu ratā! Pati ātrumā dricelēju ar kļūdām, tā kā vēl viena analfabēte latviete :D
Uzškaudi un ej garām tādiem!

Joe Rogans👽 02.10.2019

Man visvairāk besī tie ''latvieši'', kas sūdzības raksta speciāli krievu valodā, ķipa latviešu mājaslapa, bet man tagad speciāli jāmācās kirilica, nē nebūs.

N Noboby 02.11.2019

Gramatika ir diezgan svarīga dažos gadījumos, jo tas var mainīt domu diezgan daudz. Un jā, mani arī kaitina analfabetiski tautieši, kuriem ir vienkārši slinkums pat pārlasīt savu tekstu.

A arturs902 07.01.2020

Kā kas, par maz maksā! :D

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы