Jūsu domas par autoskolu CREDO

Gribētu uzzināt Jūsu domas par autoskola credo! nav lieli naudas plēsēji? un kā iemāca, labi? un labas atsauksmes par citām skolām?

K Krista 17.08.2009

Ответы (3)

I inguna 18.08.2009

Es mācījos Draugu autoskolā,patika,iesaku visiem. Par velti jau nekas nav šodien,bet par Credo esu dzirdējusi ka māna sola lēti,bet rezultātā samaksā tāpat kā citās autoskolās,kas nesola lēto variantu. Ieej www.antireklāma, palasi par visām autoskolām un tad izvēlies. Lai veicas.

M maris 19.08.2009

Varu tieshaam credo autoskolu ieteikt nenozeelosi!!!Jo tur maaciijaas es un vel 2 draugi vini ir 100 procenti apmierinaati un ar tiesiibaam kabataa.

L ledija 04.09.2009

Sveiki!Esu loti apmierinata ar autoskolu CREDO.loti jauks personals,jo ipasi loti iepatikas teorijas skolotaja visu tik jauku stasta,ka pielec no pirmas reizes.Un ja runajot par instriktoriem,tad varu pateikt un ieteikt instruktoru varda Aleksandrs M.Visiem iesaku iet uz CREDO :)

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы