Autoskolas izvēle.

Labdien, vēlētos uzzināt jūsu viedokli par autoskolu, kurā kvalitatīvi un ātri var apgūt braukšanas praktiskās un teorētiskās iemaņas. Kuras autoskolas jūs atzīstat par labākajām ? Kāpēc cenas tik ļoti atšķiras ? Ko zaudēšu apmeklējot vislētāko autoskolu ?paldies.

A Annija 30.06.2009

Ответы (13)

R Rihards 01.07.2009

Man draugs ieteica autoskolu "Krasts". Viņa viedoklim uzticos.

N Nattali 01.07.2009

Es macijos MUSTANGA esmu apmierinata,baigi labais instruktors Edmunds-rekomendeju.

I inguna 01.07.2009

Mācījos Draugu autoskolā,tiešām laba,iesaku visiem. Neuzķeries uz lēto variantu,gala rezultātā samaksāsi daudz vairāk,atceries šodien par velti nekas nenotiek.

H hmm 01.07.2009

Vanags arī bij ok... bez problemam nokartoju visus eksamenus..

M maris 02.07.2009

Varu ieteikt CREDO autoskolu aspazijas bulvaarii un konkreeti instruktoru Armiinu.Tur maaciijos es un mani divi brackas visi csdd eksaameni tika nolikti no pirmaas reizes gan man gan brackaam.Cenas ari tur ir zemaakaas.

Inese 02.07.2009

Ieskatieties CSDD maajas lapaa,tur ir autoskolu reitings . Instruktoru var izveeleeties vai nu peec draugu ieteikuma ,vai kaa citaadi... atkariibaa,ko kursh grib.Dazhi grib ieguut tiesiibas,bet ir arii taadi,kas veelas iemaaciities braukt.
NE viss ir zelts,kas spiid! NE viss ir labs,kas leets!

K konchinja 03.07.2009

autosskola EDis Valmiera

A albis 05.07.2009

es nopirku mašīnu vēl nebija pravas tikai A kat. uz autoskolu braucu ar autiņu kad instruktors to ieraudzija ohujel un pa visu mācību laiku man bija tikai viena braukšanas stunda ,nutā starp citu lai būtu skolas ieskaite, vot tā ,tak što mācies braukt pati, būs lētāk ,bet zīmes es zināju no bērnības jo tās mani interesēja.

A Antris 12.07.2009

Ja tev ir daudz piķis, tad vari iet mācīties autoskolā AŅDŽS īpašnieks Andris Stīpnieks. Apčakarēs, apkāsīs, izslauks un tad tikai knapi dzīvu pie valsts eksāmeniem pielaidīs. Varbūt!

K Kaspars Jasevičus 02.11.2020

Sveiki! Vai Jūs varētu man iedot Andra Stīpnieka kontaktus

K Kaspars Jasevičus 02.11.2020

Antri!

B bbbbb 18.07.2009

nevienam neiesaku autoskolu celš2. instruktors kurš pieņem braukšanas eksāmenu atradīs jebkuru sīkumu, lai nelaistu Tevi CSDD un tikai velk no tevis naudu par eksāmenu un bojā nervus. Jo tā esi uztraucis pirms braukšanas CSD te arī skolā nervus kratina. Es uzskatu ka tā nav godīgi. Ja instruktors kurs apmacija braukt saka ka jā es esmu gatava CSDD eksāmenam, bet skolas instruktors neļauj iet uz CSDD tāpēc ka GRIBĀS sev naudiņu arī.

K Kaspars Jasevičus 07.11.2020

Sveiki! Es vēlos uzzināt atsauksmes par auto skolu Andžs īpašnieks Andris Stīpnieks? (P.S, ja kādam ir, lūdzu iedodiet Andra Stīpnieka kontaktus)

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы