Factcool - Factcool/ Nekvalitatīvas preces

Kad bikses atnāca izskatījās ļoti labi un man personīgi tās patika, bet pēc pirmās mazgāšanas reizes izdila Caurumi. Kā tas ir iespējams? ! Šūts no veciem diegiem? ! Esmu vīlusies, bikses ir metamas ārā. Nauda vējā... Ļoti bēdīgi, ka tā notiek.

20.04.2021

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

K Kristiana_Baranenkova 19.04.2021

Комментарии (1)

A astrao 28.04.2021

Piekrītu ļoti slikati kvalitātei. Katastrofāla! Atnāca botas. Kā ņēmu ārā ieliktos purnu daļā papīrus, izvikās pēdiņas ārā, kuras bija pielīmetas ar vienu līmes punktu uz kautkāda paaugstinājuma klucīša papēža daļā, kurš nekādā mērā neatbilst vajadzīgajam austumam, k;ādu vajag šim apavam. Tas ir stingri pa augstu. Līdz ar to papēdis nav vietā, un apavs cilājās kā iešļūcene. Plus tam visam papēža daļa nav pēc formas, bet ir taisna, kas nepiegulst kājai. Kaut ko tik nekvalitatīvu patiešām nebiju redzējusi.

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы