Rd Electronics - Nekvalitatīva prece

Gribu brīdināt tautu, nepērkat adapterus RD elektronics,es nopirku OTG adoteri, adapteris nedarbojas vienkārši pieslēdz flešku un nēkas nenotiek,fleškai pat gaismiņa neiedegas un telefons arī flešku neuzrāda

N Nenopietni1 29.12.2016

Комментарии (2)

1. Pārbaudi, vai Tavs telefons vispār atbalsta USB OTG.
2. Pārliecinies, vai adapteris nestrādā arī uz citām ierīcēm ar microUSB.
3. Stiep uz veikalu, līdzi ņemot čeku, un maini.

J Julija 03.01.2017

Izskatās, ka kārtējais klients, kurš sataisa kašķi, pirms nan noskaidrojis, vai pats gadījumā nav idiots.
Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju - grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera http://bit.ly/2en6QyG un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem.

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы