www.sudzibas.lv Vipmode nepiegādā prece

Vipmode.lv - nepiegādā prece

Jau septembra beigās izvēlējos divas virsjakas un zābaciņu čības sev un meitai no www.vipmode.lv (juridiski reģistrēta Jēkabpilī)piedāvātā klāsta. Par preci veicām maksājumu ar internetbankas starpniecību. Uz e-pastu atnāca apstiprinājums, ka maksājums saņemts un prece tiks piegādāta 15-30 dienu laikā no e-pasta saņemšanas dienas. Kad bija pagājis maksimālais piegādes termiņš saķu interesēties pie norādītā komersanta (uz šobrīdi maksimālo 30 dienu vietā pagājušas jau 53 dienas). Dīvainākais, ko es tiešām nepamanīju no paša sākuma, ka kā saziņas veids ir tikai e-pasts, nav telefona nummura. Tā kā citas izvēles nebija, sāku saziņu ar e-pasta starpniecību. Protams, atbildi sagaidīju tikai pēc vairākām dienām, un tā joprojām, ar atvainošanos, prece aizkavējusies utt. [...]. Turklāt, sāka barot ar to, ka daļa pasūtījuma jau esot noliktavā, bet daļa vēl jāgaida, kā kompensāciju piedāvāšot dāvanu un dāvānu piedāvājumu listi nosūtīšot tuvākās dienās. Protams, no tā nekas nav izpildīts. Arī šobrīd gaidu atbildi. Turklāt mājaslapā ir jauki uzrakstīts, ka ir pretīmnākoši, atvērto komnunikācijai utt. [...]. Arī vienā no pēdējiem e-pastiem norādīju, ka vēlos naudas atmaksu par preci (paši to arī norādīja, ka garantē naudas atmaksu), bet nekādas atbildes šajā virzienā.Citas iespējas neredzu, ja tuvāko dienu laikā nebūs ziņas, vērsīšos ar reāla iesniegumu attiecīgā iestādē, jo vairāk kā 90 eiro mūsu budžetā ir liels robs, turklāt prece meitai bija kā dzimšanas dienas dāvana, kura jau ir aizritējusi.Šī man pirmā rūgtā pieredze 11 gadu pieredzē, iepērkoties interneta veikalos, iepriekš ar visiem viss vienmēr bija ok!

V

Комментарии (6)

K Kita 20.11.2014

pircējs pasūta vipmode.lv, tad vipmodisti to lietu pasūta Ķīnā (aliexpress.com, vismaz 3x lētāk tur), nu un tad Ķīnas diezgan ilgi paciņa ceļo...

V Vita1976 08.12.2014

Atsaucoties uz savu pievienoto sūdzību par vipmode.lv, informēju, ka preci esam saņēmuši, ne pilnīgi nokomplektētu, bet tomēr. Kā arī par nepiegādāto preci esam saņēmuši naudu atpakaļ. kā atvainošanos vipmode.lv nosūtīja divas mierinājuma mazdāvaniņas meitai.
Paldies, lai drusku nervus pakutināja, un laiks aizritēja daudz, tomēr situācija ir atrisināta. cilvēciski visu var saprast.

M Mairita 27.08.2015

varat pasi salidzinat

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-dress-cotton-padded-clothes-movement-paragraphs-cotton-padded-jacket-lady-female-thin-warm-coat/972728203.html?spm=2114.030010108.3.60.1t7Lcw

http://vipmode.lv/shop/176/desc/sportiska-nike-fit-virsjaka-sievietem

viena un ta pati prece, bet kada cena! skaitas nike :)

N Natalī 10.02.2016

wip mode ??? pilnigi galigi neiesaku !!!!!! preci pasutiju 2015, decembri, samaksāju - tjipa būs 15-30 dienu laikā , februāris - preces nav, telefons viens neeksitē, otrs neatbils- un nekad nav atbildējis !! prece ir no aliexpres, uzkēros , jo steidzami vajadzēja vēlamo, tagad paliku bešā?!! bez naudas , bez preces - idiotisms- piekrītu iepriekš minētajam,tā bode jāklopē ciet !!!!!
ps, cita prece ko pastītīju tieši no aliekspres ir jau kādu laiku kā atnākusi, kas varēja gaidīt !!
Silti iesaku - aliekspres pa tiešo , šitais fufels ar "WIPMODE " - kāds wip ?? S*** nosaukums neatbilsts darbībai !! ESmu nikna un vīlusies !!!

I Inga Babre 12.03.2016

Tieši tā šī firma ir krāpnieku bodite .....

S Saule 01.04.2016

Vipmode.lv ir tiesam reals suds.Tik piecakare cilvekus.Ari es uzkeros,pasutiju divus dzemperus par kuriem samaksaju 24 euro.Jau pagajusas divas nedelas kaa man neko uz e-pastu neatbild un uz zvaniem ari ne.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы