www.sudzibas.lv Dormeo Akcija piedāvājumi un attieksme

Dormeo - Akcija piedāvājumi un attieksme

Jau krietnu laiku saņemu uz e-pastu dormeo.lv informatīvās vēstules. Redzot, ka leilas atlaides nolēmu tomēr apskatīties - mazums, kas iekrīt acīs. Ieraudzīju bēnu gultiņām vilnas matrača pārklājus ar ļoti patīkamu cenu. Daudz nedomādama noformēju pasūtījumu. Saņēmu epastu, ka tuvākajā laikā zvanīs un apstiprinās....Nepacietīgi gaidīju zvanu gandrīz 2 nedēļas... Piezvanīja nelaipna meitene, uzreiz jau sapratu, kas par lietu - centās iegalvot, ka prece ir beigusies un ka nevarēs piegādāt. ļoti izklausījās, ka prece nav bijusi - tas tikai mārketinga triks, lai parādītu cik lielas atlaides piedāvā. Netika piedāvāts ne alternatīvs risiājums nekas - saruna bija īsa, meitenei nerūpēja firmas tēls un turpmākā sadarbība! Uz manu komentāru, ka savu pieredzi nodošu tālāk, tika saņemts komentārs - tās jau jūsu tiesības.Paldies dormeo.lv par sadarbību un nākotnes nesadarbību! Arī draugus turpmāk informēšu par šīs lapas darbības īpatnībām. Iesaku arī citiem neaizrauties ar šis lapas pakalpojumu izmantošanu.

S

Комментарии (1)

M maksmara89 05.11.2014

Sūtu no Dormeo/Topshop bieži. Mans padoms-noformējiet pasūtījumus tikai zvanot, tad jums visu pa tel. uzreiz pateiks un noformēs. :)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы