www.sudzibas.lv 1a.lv Ne telefona ,ne naudas.

1a.lv - Ne telefona ,ne naudas.

10.februārī nopirku telefonu internetveikalā 1a.lv. Divu dienu laikā man to piegādāja,likās forši,viss tik ātri un lēti. Tomēr atverot,ieslēdzot telefonu konstatēju defektu. Sazvanījos ar internetveikalu,teica,lai nogādāju to viņiem un tad man atgriezīs vai nu naudu vai arī tādu pašu jaunu telefonu. Nepatīkamais jau sākās ar to,ka man jāmaksā,lai nogādātu viņiem telefonu. 16.februārī nogādāju 1a.lv telefonu .Uz vietas tika noformēts pieņemšanas akts,kurā tika minēts,ka šis process būs maksimāli 30 dienas. Uz vietas arī jautāja,ko vēlos lai man atgriež tādu pašu jaunu telefonu vai arī naudu. Protams,piekritu,lai sūta tādu pašu jaunu. Teica tā kā nav iztecējušas 14 dienas kopšs iegādes brīža,tad ar mani sazināsies dažu dienu laikā un bez piegādes maksas atsūtīs jaunu telefonu.Pagāja dažas dienas,no veikala ne ziņas.Es tiem rakstu e-pastā,kad tad būs. Uz to man atbildēja,ka vēl nav atbildes no servisa.Tā es gaidīju vēl pāris dienas un vēl,ik pa laikal sazvanījos un saraklstījos.No viņu puses nebija nekāda iniciatīva,ja es nejautātu,man neviens neziņotu.17.martā pagāja pieņemšanas aktā minētais laiks,kad man bija jāsaņem telefons vai nauda.Tomēr man tik atbild,ka nav no servisa viņiem apstiprinajuma,ka var man atgriezt naudu vai telefonu.Kādā sakarā man jagaida kaut kāds apstiprinājums no servisa,ja es nopirku telefonu nevis servisa pakalpojumus. Es šiem uzrakstīju,ka vairs nevēlos telefonu,bet gan naudu,jo kas zin atgriezīs man to pašu laboto telefonu nevis jaunu.Tomēr jorpojām tieku ignorēta,veikals pats ar mani nesazinās.Un vēl tiek reklamēts,ka 14 dienu laikā vari atteikties no preces un saņemsi naudu atpakaļ.Kā tad,pasakas vien.

N

Комментарии (4)

1 1a.lv KRAPNIEKI ! 23.07.2015

Ta pati situacija . Nopirku telefonu - iepakojums bez aizsardzibas uzlimem uz telefona defekts . Laipni paludzu atrisinat problemu un atbraucu nodot telefonu lai apmainit pret tadu pasu . 3 nedelas cakareja smadzenes un no servisa atnaca secinajums ka uz telefona ir mehaniskais defekts un vini noniem no telefona garantiju. Kapec vini sutija telefonu uz savu servisu nevis pie sava piegadataja lai apmaina bojatu preci es nevaru saprast. Isak sakot vini ir krapnieki un tadu shemu izmanto jau ne pirmo reizi.

T trubele 23.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

T trubele 24.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

T trubele 31.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы