www.sudzibas.lv 1a.lv par bezatbildību firmas darbā

1a.lv - par bezatbildību firmas darbā

Gribu pastāstīt par savu pieredzi sadarbībā ar šo veikalu. Oktobra sākumā pasītīju mobilo telefonu LG. Telefons atnāca laikā, taču, to ieslēdzot, konstatēju, ka ekrāna centrā ir 1mm diamentrā plankums ("miris pikselis"), nedarbojās vienas puses skaļrunis. Telefonam bija pievienots Amerikā izmantojams lādētājs ar plakanām dakšiņām. 14 dienu laikā man bija tiesības atdot šo telefonu un pieprasīt jaunu, ko es arī izdarīju. Ar to arī sākās. Pie nodošanas sastādīja aktu un pateica, ka vispirms telefonu nodos servisam, lai pārbauda un tad man atzvanīs. Esmu šai firmai jau zvanījis kādas septiņas reizes, uz ko viņi vienmēr atbild, ka nav saņēmuši informāciju no servisa. Nu jau ir pagājis vesels mēnesis, taču jaunu telefonu viņi nesūta. Nezinu, kad es to dabūšu. Iesaku neiegādāties šajā internetveikalā nevienu preci !!!!!! Tā vienkārši ir ŅIRGĀŠANĀS par cilvēkiem. Šāda bodīte būtu jāslēdz ciet !

L

Комментарии (1)

1a.lv Ответ от представителя 21.11.2014

Sveiki. Atvainojamies par tik ilgu situācijas risināšanu, ar Jums jau sazinājāmies un piedāvājām jaunu preci. Ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē. :)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы