www.sudzibas.lv Vienkārši cilvēki Kāpēc jūs to dariet

Vienkārši cilvēki - Kāpēc jūs to dariet

Jā, jā, jā. Visiem te patīk baigi pasūdzēties, izgāzt savu žulti, savu naidu. Man drīzāk ir nevis naids, bet nesaprašana par cilvēkiem. Vienkārši par cilvēci kā tādu. Neesmu jau arī es nekāds svētais, bet kad vienreiz jūs cilvēki sāksiet šķirot atkritumus, domāt par to, ka nevar mest plastmasu kur un kā pagadās? Lielie biznesmeņi tikai piepērk pilnu māju, sabāž visu lieko vienā maisā un nedomā, kur kas nonāks. Un meitenes - kāpēc jums jākrāso savi mati tik bieži, jālako nagi un jāstaigā ar nomālētu seju kā vecam manekenam? Neesat taču nekādas neglītenes. Kāpēc jēga bez tā visa censties izskatīties pēc pieaugušām sievietēm? Tagad pat piektklasnieces tajā stulbajā askā liek bildes ar selfijiem. Un seja tikai savilkta kā paviāna pakaļa.

Manā laikā (šitais bieži skan, bet tomēr) meitenes pabeidza sākumskolu un izbaudīja bērnību, nevis bāza sev aiz topiņiem zeķes, lai imitētu krūtis, kuras viņām nav. Vienkārši tik stulbi izskatās tas, ko cilvēki ar sevi dara - ne par dabu domā, ne par ko, ka tikai izskatīties pēc manekeniem. Kas tas ir? Bēgšana no sevis? Lielpilsētā par skaistākajām meitenēm uzskata tās, kuras mūždien ar savu makeup vazājas. Es neesmu gejs, normāls vecis, bet kāpēc skolniecītēm patīk uzvesties kā padauzām un pie tam vēl vecumu saprast nevar? Kaut kāds ikdienas rituāls - pieceļās, gan jau uzkrāmē špakteli, vakarā tikai brīnies, ko viņa pusstundu ņemās vannaistabā - tā saucās burtiski savas sejas nomazgāšana! Sviests nu

Комментарии (3)

Leonīds Osipovs 11.06.2014

Pareiz, zilas acu ēnas sievietēm reāli izskatās kā uzdauzītām acīm, pūderis kropļo patieso ādas vizuālo ēnas/spīduma uztveri, vienlaikus neļaujot ādai elpot, priekšlaicīgi novecinot to, lakotu nagu izgarojumi iznīcina plaušas, deguna un mutes gļotādu, nerunājot jau par kaitējumu videi, lūpukrāsas ne vien padara sievieti par klaunam līdzīgu ķēmu, sūtot vīriešiem nekorektu bioloģisko signālu, bet diemžēl tehniski tās jebkurā gadījumā nonāk gremošanas sistēmā un, pat niecīgiem daudzumiem ir kaitīga ietekme, jo tās nebūt nav pārtikas produkts. Grūti mūsdienās atrast meiteni, kura kaut cik domā ne tikai par savu izskatu.

xy-files 31.10.2014

Esmu sieviete ap 30 un pilniigi piekriitu par acu eenaam; taas tikai izkeemo seju. To pashu var teikt par taam idiotiskajaam skropstu tushaam, padara skropstas nedabiigas un liekas ka paarklaatas ar suudu kaartu. Nekaadi nevaru saprast prieksh kam tumshmatainaam meiteneem/ sievieteem buutu jaaapaarklaaj skropstas ar taam bezjeedzigam maskaraam? Gaishmates tad nu veel vareetu saprast, lai neizskatas peec siveena, un ar nemaz nav tik traki. Puuderi nav tik traki, jo nosedz aadas nepilniibas ( grumbas, vai plankumus) . Nafig taas skrostu tushas un acu eenas!!! Nagu laku gan es shad tad lietoju!

J jautriitezvirbuliite 31.10.2014

cilveeki jus te naudat par pavisam naivaam lietaam. a vot paskaidrojiet man kaads, kaadeel 10 gadoos jau ir jaapaardraažas ar pusciemu/pilseetu/skolu ??? un jaauuztaisa arii beerns (!!!). tas tgd ir dikti moderni . :D nebutu viss tik perversi, un kaa pie paakiem, bomzaku limenii, tad butu smiekliigi, bet taa-ziniet ir-tra-giski! un nerunaasu jau par to, ka tgd 15 gadiigaa izskatas uz 45. veca, nolietota, un debila, jo neko, jau no saviem 7-18 nav citu darijusi, kaa dzerusi, vazajusies, maukojusies, smekejusi, krasojusies, selfijojusies. tgd jau gramatas nelasa, tas ir pagajusais gs., jo visiem ir vezi izraisosie plakanie telefoni+pec stundaam jaaseez un jaarij mc donaldos to plastmasu, hesburgerus un citas drankiibas. tik jautajums, lidz cik gadiem sii jaunaas paaudzes dzivos? ja smadzenes un miesaa ir vieni vienigi suudi piestaukaati. nedomaaju, ka ilgi taadaa stilaa dzivojot.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы