www.sudzibas.lv Gabi nekvalitatīvās kurpes

GABI - nekvalitatīvās kurpes

Veikalā GABI TC Domina iegādājos kurpes (cena LVL 50). Pēc pusotras nedēļas nēsāšanas vienai kurpei zole iegāja iekšā kurpes papēdī, jo papēdis (kabluks) kurpei izrādījās tukšs.
Rakstīju pieteikumu - protams rezultāts nekāds - saņēmu atbildi - pats esmu vainīgs, ka nonēsājās zole (tas nekas, ka nedēļas laikā).

Interesanti kāpēc nopērkot poļu ražotās kurpes par LVL 25, to zoles nelūzt un neplīst pat vairākus gadus?!

Īsumā -
Nekvalitatīva prece,
nesamērīgi augsta cena,
zema apkalpošanas kvalitāte

veikalā GABI!

V

Комментарии (2)

A abbu 07.01.2010

Jā man arī gadījās šajā veikalā nopirkt apavus, kuriem pēc četrām nedēļām zolē parādījās caurums.Tik tiešām nekvalitatīvi apavi par'augstām cenām.

P Patīkkurpes 14.07.2010

Es aiznesu atpakaļ 5 reizes uzvilktas kedas, kurām saplīsa gumijas zole! Iesniedzu rakstisku iesniegumu, kuru veikalā pieņēma, teica, ka 2 nedēļu laikā dos atbildi! Protams, pagāja 2 nedēļas, ne telefona zvana, ne rakstiskas vēstules, nekā! Gāja laiks, bija daudz darba, nepievērsu uzmanību, kas notiek ar iesniegumu, beidzot pēc 2 mēnešiem iesniedzu PTAC iesniegumu. Nākamajā dienā bija zvans no veikala Gabi, lai nāku pēc atgrieztās naudas. Paskaidrojums - bija nepareizi norādīts numurs, neesot varējuši sazvanīt, esot pacēlusi sieviete, kas neko nezinājusi par tādu iesniegumu. Jauka pasaciņa, kurai es noticētu, ja tiešām numurs būtu bijis nepareizs :D Numurs bija pareizs un ļoti skaidri, saprotami uzrakstīts!!!
Pie tam, pēc likuma ir jāsūta rakstiska atbilde, adrese bija pareizi norādīta. Ja jau it kā "nevarēja sazvanīt", adrese bija, varēja sūtīt vēstuli.

Lieki piebilst, ka tā ir veikala cerēšana, ka cilvēks aizmirsīs par iesniegumu un kurpēm un nauda nebūs jāatdod. Tāpēc neuzķerieties uz to, sniedziet iesniegumu PTAC un tas atrisinās visas problēmas, PTAC strādā tiešām profesionāli un ļoti ātri!

Piebilde veikalam - ja būtu kvalitatīvi apavi, tad cilvēki nenestu atpakaļ. Uzlikti tiešām bija tikai 5 reizes un ne jau uz 12 stundām, bet aptuveni 3 stundas katrā reizē. Ir cilvēki, kas nes atpakaļ gadu vai ilgāk nēsātus apavus, tad tie vienkārši nonēsājas, bet 5 reizes uzvilkti - tas ir vienkārši nekvalitatīvi! Pirku bez atlaidēm, jaunā kolekcija, nekādi pārpalikumi vai nocenotie apavi tie nebija!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы