www.sudzibas.lv Stacionārs Gaiļezers Apsardzes darbinieki izmanto fizisku spēku

Gaiļezers Stacionārs - Apsardzes darbinieki izmanto fizisku spēku

Dodoties līdzi pazīstamam cilvēkam uz šo slimnīcu, jo cilvēkam palicis slikti.ātrās palīdzības darbinieki, piedāvā braukt līdzi, ko es arī daru. Bet par to tagad nav stāts. Pazīstamo ieved tālak pa durvīm man liek uzgaidīt. Pēc 2-3 h prasot vai paziņai viss kārtībā un cik ilgi vēl jāgaida es saņemu pret jautājumu Jūs kāds radinieks vai ģimenes loceklis? Atbildot, ka esmu paziņa, kas atbrauca līdzi jo ātrās palīdzības darbinieki piedāvāja un uztraucoties par paziņu devos līdzi. Atbilde sekoja: Nu tad gaidiet kad viņam paliks labi. Prasot vēlreiz vai nav iespējams saņemt kaut kādu informāciju, pa durvīm iznāk divi apsardzes darbinieki ievelk kkāda telpā bez kamerām + pat ja tur bija kameras tad viss noteikti tiktu izdzēsts. Saslēdz roku dzelžos un pa diviem sita bez nekādas saistības, prasot par paziņu mūsdienās sit, jo tu atbrauc bezjēgā līdzi un uztraucies. Trešais sēdēja pie kamerām. Pēc vairāku minūšu sišanas liek gulēt uz grīdas tiek izsaukta policija un kad atbrauca tā tad stāstot, ka viņi ir pielietojuši fizisku spēku tiek noliegts viss un es jau tāds esmu atradies šeit. Pilnīga necieņa pret cilvēkiem + bez vainas tiek aizskarti fiziski. Labāk nebrauciet līdzi tuviniekiem, kas zin. Kas var notikt ar jums.

A

Комментарии (5)

L LIene Bredaka 11.11.2014

Ai, beidz muldēt! Neticu!

A Anonimo 13.11.2014

Neviens tev neliek ticēt. Izdomāt man nav jēgas un uzfilmēt nevarēju takā protams gribi tici gribi netici.

J Jājājā! 13.11.2014

Mani arī vienreiz, kad biju tajā slimnīcā sāka sist apsargi, pēc tam pieskrēja arī visi ārsti un sāka mani spārdīt ar kājām, tad pievienojās pacienti, kas sāka mani žņaugt ar pipetēm un durt ar adatām. Un tā bija visu dienu no paša rīta

A Anonimo 21.11.2014

Protams, kas tad cits sev cels asti ja ne paši darbinieki.

E ericsson 08.12.2014

Par dzeruma pakapi un uzvedibu aizmirsi pierakstit taja garaja sudziba :D

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы