www.sudzibas.lv Solvita Logina Krāpniecība, šantāža

Solvita Logina - Krāpniecība, šantāža

Ir tāda pilsone Solvita Logina, kam it kā pieder transporta pārvadājuma firmas, skaistumkopšanas saloni un medus tirdzniecības punkti, kas ļoti parliecinoši un ticami, stāstot pasakas, pie kam pasakas ir labi atstrādātas un pārliecinošas, mēgina izkrāpt-aizņemties naudu, nonākušajā grūtībās biznesa problēmu risināšanā! Neaizdoodiet nekad un ne pie kādiem apstakļiem, jo viss viņas stāstītais ir migla, patiesībā viņa pārvietojas no viena īrēta dzīvokļa ar suņu varzu, no viena rajona uz citu, paliekot parāda saimniekiem un apzogot tos, aizejot paņemot līdzi, visu ko var ainest! Nelaidiet šo cilvēku savās majās, jo ziniet, ja viņa būs saskrāpejusi pirmo iemaksu, tad ta noteikti bus nozagta kadam citam! Sargiet sevi no šīs personas!

G

Комментарии (26)

D dzudesv 28.02.2015

Jā, izskatās, ka tā ir manējā Solvita Logina. Arī es viņai aizdevu naudu un jau gadu neatdod. Es te visu laiku domāju par sniegšanu viņu tiesā . Varbūt varam apvienoties ?

A Abccba 19.08.2020

Varam raksti man

O oujee 23.03.2015

Man ar būtu kas sakāms par šo kuci..

R ri4y 24.03.2015

Tad saki, ko klusē?

O oujee 24.03.2015

publiska gānīšanās nešķiet pievilcīga. Tik pieteicos šeit gadījumam, ja kāds sāk lietu pret Solvitu, tad ar lielāko prieku iesaistīšos.

A Abccba 19.08.2020

Raksti man ir variants

D dzudesv 24.03.2015

Sveiki Oujee, a tev ir kādi pierādījumi, ka viņa ir parādā tev? Jo ja mēs apvienojamies, lai ietu uz tiesu, tad būtu labi kaut kādi papīri . Jo ja tas ir viens gadījums, tad vel tā, bet ja mēs esam vairāki, tad tas viss sāk izskatīties pēc ļoti spēcīgas krāpniecības un krimināllietas.

G guntax 26.03.2015

Sveiki! šī būtne ar daudzajām kompānijām un klientiem īrēja manā īpašumā dzīvokli, un paspēja aizņemties no visiem manas mājas īrniekiem un arī kaimiņu! kad atšifrēju viņas nodomu tad atri ar viņu tiku galā izmetot viņu ar visām mantām un suņiem no dzīvokļa, bet aizejot viņa iemanijas savakl lidzi visu, kas nebija piesiets un bija pieejams gan koplietošanas telpās gan dzīvoklī, bez tam man sāka nakt draudi uz meilu ka viņa izrēķināsies ar mani un maniem bērniem, domaju ja ir kādi lidzigi pierādijumi, tad varam rakstīt kolektīvu iesniegumu, zinu ka kaimiņi arī pievienosies! protams, ka bija jāņem paradzīme par aizdoto naudu, bet musu valstī iesniedzot prasību tiesā pietiek arī ar lieciniekiem, un vēl būtu lieliski, ja pievienotu klat arī uzsāktu kriminālprocesu par krāpniecību!

G guntax 26.03.2015

un arī draudu sms no viņas abiem telefona numuriem ir pietiekosi kolorītas! Domāju ka ir vērts atrast laiku, lai izdomatu stratēgiskos plānus, jo ja to radību neapturēs, viņa turpinās čakarēt cilvēkus, jo zinu pat tādus nabadziņus, kam raudot sastastīta tāda h... ka viņi ir aizņemusies naudu no radiniekiem un ņēmuši kredītus! vislabakie čakarēšanas klienti ir jaunas māminas ar maziem bērniem, kam sola atvest no polijas, kur viņai ir liela loģistikas kompānija>>>>>>>?????? bērnu higiēnas preces un drēbes, summas ier lielas un paņemtā priekšapmaksa ir tuvu simtam!
kura mate gan negribēs savam mazulim to labako un vēl ietaupīt, tad nu tadus cilvēkus veiksmīgi apstrādā!
:( :( :(

A Abccba 19.08.2020

Ja ir vēl interese raksti man,varam apvienoties

D dzudesv 28.03.2015

Es arī esmu gatava cīnīties ar viņu, jo man arī viņa tikai sola un sola, ka būs nauda. Man arī ir viņas parādzīmes un pat lieciniece, kas bija klāt, kad devu naudu, protams, pie tās liecinieces summa nebija pārāk liela, bet tomēr ir.

U uzurpators 29.03.2015

vai kads zina arī tādus aivaru un modri ar ko loginai pieder transporta un celtniecības firma/ viņi taisa remontus bet naudu no klienta par darbu savac solvita, stāstot, ka esot viņu darba devēja un esot savas nianses, ka var norēkinaties ar grāmatvedību? pretī nedodot nevienu papīru tikai tukšu muldēsanu.

A Abccba 19.08.2020

Varam apvienoties uz iesniegumu policija

D dzudesv 31.03.2015

Es tikai zinu, ka Aivars ir viņas dzīves draugs, kuram pieder firmas.

D dzudesv 27.05.2015

Sveiki, ja kādam ir materiālas pretenzijas pret Solvitu Loginu, lūdzu rakstiet - [slēpt]@inbox.lv, jo es gatavoju papīrus uz tiesu . Apnikuši ir visi tukšie solījumi, pat ja šis strīds ilgs gadiem, tik un tā mierā es nelikšos ! Sorry, es nevaru uzdāvināt viņai to naudas summu, kuru aizdevu.

I Inese Pētersone 13.06.2018

Veletos uzzinat ka vina izskatas?

L LīgaMark 27.07.2018

Vēl viņa ir Solvita Kivleniece. Man ir foto. Ja kāds vēl ko dara, sūtiet uz epastu [slēpt]@inbox.lv

K kleo 05.09.2019

Ir sanācis satikt šo personu gribētu redzēt vai ir tā pati.

K Krisuks 22.11.2019

Sveiki!Velētos redzēt Solvitas bildi arī!Vina mums ari parada,gribu parliecinaties vai ta ir vina !Nevaram sadabūt rokā!

S Saule 27.01.2020

Es arì gribètu redzèt bildi, ja tà ir tà ko domàju zinu kur dzìvo. Biju pieņèmusi darbā. Var man kāds atsūtīt watcapà bildi?

K Krisuks 27.01.2020

Atsūtat tel nr.! Mans e- pasts [slēpt]@inbox.lv

S Saule 27.01.2020

28619630 e pasta nevaru nosutit rada ka nederīgs e pastz.

K Krisuks 27.01.2020

Aizsūtīšu bildi!

A Abccba 18.08.2020

Sveicinati visi! Man ir info par vińu

L LīgaMark 18.08.2020

Ļoti uzmanīgi klausāmies! :)) Vai tad vēl dzīva un vesela?

A Abccba 18.08.2020

O ja... ja strādāju jau caur tiesu ipildititaja

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы