Skropstu Pieaudzēšana, Ē. Valtera Iela 5, Rīga, Oļesja, 6 Ls - Krāpniece un drausmīga kvalitāte un materiāli

Milas meitenes!!! Ludzu neuzkerieties uz siis kraapnieces un sarlataanes un vienkaarsi prastas rupjas skropstu liceejas!!! Sauc olesja (Bet var saukties ari citaa varda), vinas numuri, kas man ir zinaami 2 8 3 8 8 6 9 0 un 2 8 2 9 2 3 3 5, adrese: plavnieki, e. Valtera iela 5. Dargaas meitenes. Gribu juus briidinaat. Par to kaa liek skropstas, cik nekvalitativi, nelaipni apkalpo. Nolemu uzlikt par 6 ls skropstas, kaa bija noraadiits sludinaajumaa. Aizbraucu to gaisa gabalu, jo vajadzeja braukt no imantas uz plavniekiem, valtera ielu. Vispar chuhna kaut kada. Bet nu labi, aizbraucu, pirmais, kas parsteidza, ka skropstu liceja izturejas loti augstpratigi, pavirsi, nelaipni un pat rupji. Sedeet vajadzeja kaut kaadaa pussabrukushaa razkaldushkaa, nevis specialaja kreeslaa. Domaju, galvenais jau kvalitate skropstaas. Saaka limeet man vina, komandeejot un izsakot nelaipnas rupjas pieziimes. Kaut ka iztureeju. Paluudzu, lai uzlime man dabiigas 7 - 8 mm skropstinas. Kads bija mans soks kad atveru acis, vina bija salimejusi 12 mm un pat sanos 15 mm. Un lika man maksaat 12 ls, nevis 6 ls, pamatojot to, ka materials cits. Nu neko neteicu. Bet mans mers bij pilns, kad man tas skropstas saka krist araa viena pec otras, pa nedelu biju palikusi vispar bez skropstaam. Un ta lime, ko vina man iesmereja, man sabeidza acis!!! Nepartraukta nieze, asarosana, aizgaju pie acu arsta, kurs man pateica, ka man redze ir sacakareta del ta visa. Uzmanieties no sitas drausmigaas skropstu liceejas un naudas izkraapeejas!!! Uzmanieties, ja negribat sabojaat redzi, izcakaret savas skropstas un zaudet naudu.

S

Комментарии (8)

S sandra.r 07.07.2013

Ko lai saka! Tu esi STULBA!atvainojos par izteicienu bet Nekas cits nenāk prātā izlasot šito tavu rakstu!
atļavi meitenei ar tevi darboties kaut juti ka nekas labs no tāa nebuus! plus samaksaaji dubultaa par to ka nesanjemi pakalpojumu gaidiitaa kvalitaatee..kaut gan sanjeemi gan peec nopelniem..gribeeji pa leeto-dabuuji pa leeto!! taa tev vajag! na*** vispar ko maksliigu likt klaat un tad bleet pa pasauli vai cik slikti..vairums te taadas..pieliek gela nagus, pieaudze matus un skropstas utt un tad suudzas..nu i gribeeja pa leeto sevi samakslot..samaksloja un sanjeema pakalpojumu atbilstosu samaksai..
un sitas vispar vaks-sitaa vel ar savu redzi riskeeja lai tikai acis butu kaa taurinjspaarni..itkaa pasai skropstas nebuutu..plus ja neparspiile tad tagad arii redze sachakareeta..
meitenes apdomajiet 10x pirms kko taadu dariit..un ja baig prasas but krutaam tad ludzu pie meistara un nemekleet zemakas cenas..var iziet kaa saj te..
plus tev sudzibas autore-tev nav tiesiibas neviena maju nosaukt par chuxnju! nez kaa pati dziivo ja meklee leetaakos variantus sevis "izskaistinashanaa" :D

A Alesja 19.12.2013

Šeit raksta Aļesja, esmu kvalificēta meistare, ar sertifikātu, strādāju divos labākos salonos Rīgā, apmācu šo tehniku citiem. Par šo sūdzību uzzināju no savas klientes, kura arī pasmējās par to! Neesmu nevienam likusi skropstas par 12ls, pret klientiem izsturos labi! Ja skropstas izkrīt, ne vienmēr ir vainīgs meistars!!! 15mm es nevienam neesmu likusi! Tātad junija, vai agrāk (nezinu kad tieši Jūs bijāt pie manis ) tas nebūtu bijis iespējams! Ja Jūs mērijat to ar millimetriem, tad Jums noteikti jazin sī informacija: Atkariba no razotaja un skropstas izliekumaa, garums tiek mēriīs divos veidos, vai nu no viena gala līdz otram visā garumā U burtveidīgi, vai nu no viena gala lidz otram, pa brāvām malām!
Vel gribu pateikt, ka man nav nekadas starpibas kada izmera skropstas limet! :) Kadas cilvēks grib, tādas es pieaudzēju, man nav zel, lai cilvēks būtu apmierināts!!!
Par "raskladushku" - Pirku to speciali, skropstu pieaudzesanaai! Visiem ir erti, visiem patīk! Un tā ir nevis raskladushka, ka Jūs pateica
āt, bet žezlongs (nebija leets!) un tā ir visslabākā poza skropstu pieaudzēšanai! Neaizmirstat, ka Jūs nacāt par 6ls, nevis par 25 salonaa, kur ir specialaa kushete! Ne visiem meistariem majaas ir atseviska vieta kur pienemt klientus! dazi cilvēki taisa uz dīvana, vai nu uz gultas!
Par komandām - nu, ja vardi "atveram acis", "aizveram acis" vai kaut kas līdzīgs Jūs uzskatat par komandām, tad es atvainojos! :)

Man ir vairāk nekā 100 patstāvīgas klientes, kuras aiznem rindu, lai noklut pie manis, man Jūsu komentārs neietekme darbu, bet ir loti nepatīkami, ka Jūs pati nepiezvanijāt man, bet noklusejot uzrakstijat seit! ja Jums kaut kas nepatik, Jus varat man piezvanit, un mēs atradīsim izeju, kura Jūs apmierinās! Nu uzrakstijāt šeit - ok, cerams ka Jums palika vieglaak :)! Bet vajadzēja rakstit patiesibu, nevis izdomāt no galvas to, kā nebija! Par tiem 12ls, vispar esmu soka! nekad 12ls neesmu nemusi!!! Un Jums pašai neliekas savādi, kā Jūs atnācāt pie manis lai uzliktu skropstas lētāk (par norunāto cenu 6 ls) un kad Jums lika, kā Jūs sakat, maksāt dubulto cenu, Jums nebija nekādu iebildumu?

Runājot, kā Jūs sakat, par "Čuhņu", tak ir kā no kuras puses paskatīties, daudziem kas dzīvo Pļavniekos, Imanta liekas kā čuhņa. Jums bija pateikta konkrāta adrese, ja uzsjkatt ka ir par tālu, vajadzēja piemeklēt kaut ko tuvāku.

Vel par to otro telefona numuru: es jau neatceros kā tur viss notika, bet tas telefona numurs pieder citai meistarei, kura strādā vispar centrā.

Un es jau zinu kas so komentaru uzrakstija, var būt tagad Jums būs kauns par uzrakstīto

Ar Cieņu Aļesja

E Elīna 27.12.2013

Aļesja, Jums visi dokumenti ir nokārtoti tam lai Jūs varētu mājās pieņemt savus patstāvīgos 100 klientus par samaksu? Čekus izdodat? Inspekcijas laikam vēl neklauvēja, bet drīz klauvēs.

A alese4k_k 06.03.2014

Jā, protams, esmu reģistrēta VID kā pašnodarbīnātā persona. Protams izdodu čekus ar zīmogu, ka arī nododu visas atskaites un deklaracijas laicīgī! Tā kā ar savējiem draudiem jūs mani nenobaidīsiet ;)

S seamaid01 14.05.2014

Pilnīgas muļķības un melus raksta sūdzības autore! Ja ir problēmas aizbraukt to gaisa gabalu no Imantas uz Pļavniekiem, tad vajag meklēt meistaru Imantā. Meistare strādā labi. Man skropstas uzliek ātri, turas 1 mēn., tad jau prasās profilakse. Attieksme pieklājīga, meistare laipna. Tagad ir iegādāta arī speciālā kušete, bet iepriekšējam krēslam arī nebija ne vainas. Redze nevar tikt sabojāta ar līmi - to stāsti kādam citam! Absolūti neko sliktu nevaru teikt ne par kvalitāti, ne attieksmi! Arī naudu neplēš, ka tik noplēst!

K keloptarraaa 18.11.2014

sandra.r ir debila kraņa. pati nak acimredzot no chuhnjas, da i vispaar, neapteesta govs izkalausaas...bet sudzibas autorei taisniba. ari biju pie sii "Olsejas". patiesiba vinju sauc Anatoļja. bet kada gan starpiba, ja izliek sludinajumu par 6 ls, a no klienta paprasa 12 ls. taa kaa nedirs ""Olesja""! ka tu nenem tos 12 ls. nu toreiz kad veel bija ls. tgd tie ir tev 20 euro. vai ne?

N nee_olesjas_skropstaam 18.11.2014

"Protams izdodu čekus ar zīmogu, ka arī nododu visas atskaites un deklaracijas laicīgī! Tā kā ar savējiem draudiem jūs mani nenobaidīsiet ;) "

1.iemacies sakumaa rakstiit, urla stuulbaa.
a 2. ko tu pluuti tee kaa zarinju govs. tu man nevienu ceku neizsiti un neizrakstiji, biju pie tevim vienu vienigu reizi paldies dievam. kameer tevis liktaas skropstas viena peec otras nenokrita man 3 dienu laikaa. suka tu taada. :D tiesaa tevi vajadzeetu labi izdraazt. lai atceries uz visu muuzu, ko driikst a ko ne.
3.kadi 100 klienti! ko lej. ar tavu darba stilu, nekvalitatiivo darbu un runas maniereem, tavu drausmiigo uzvediibu, tev labi ja 5 klienti ir.tie pasi, tavas urliskaas padrugas.
atklaasu tavu "profesionaalo "" darba stilu. tas ir taads, seez kliente, bet alesja visu so laiku zhvankst ar savu urlisko padruzhnku, dzer kokciku, un liimee klientam skropstas. taa bija man. nevienai neiesaku so dzeraaju!!!aa, un pa starpai skreeja 5x piipeet.

A ahahahahahah 25.11.2014

vinai vel otrs nr ir: 28292335, sauc sevi par NASTJU :))) nr, maina kaa zekes, UZMANIETIES!!!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы