Skolenu Autobusa šoferis - Autovadītājs

Ulbrokas skolēnu autobusa šoferis Genadijs iepriekšējā dienas vakarā sēž veikalā un dzer alkoholu un nākamaja dienā vadā skolenus uz skolu ! Vai tas ir normāli ?Dievs vien zin ar kādām lietām vel nodarbojas !Vienkārši ārprāts !

I

Комментарии (10)

и иоси 22.11.2014

Давно замечено, Подозреваемый педофил ...

W waka 26.11.2014

Lai genādījs brīvajā laikā dara ko grib, galvenais, ka darba laikā prāts skaidrs. Kur problēma?

N Norru 27.11.2014

Man liekas, ka Gena ir labs šoferis. Jā, varbūt viņš publiski iedzer, bet tas ir labāk nekā tas ko dara pārējie šoferi privāti. Vai tas ir normāli? Nē, bet vai ir normāli izspiegot skolēnu šoferi? Būtu labāk kontrolējis vietējās pašvaldības vadītāju brīvā laika pavadīšanas metodes. Es teikšu atklāti, es Genu nepazīstu un godīgi sakot pat precīzi nezinu, kur ir Ulbroka, bet tas šoferis ir eņģelis. Ja man būtu jāstūrē ar skolēniem pilns autobuss, es aizbrauktu uz Gaiziņu, atlaistu roceni un gaidītu likteņa spriedumu. Tagad es gribu, lai tu Genam nopērc jauku mīksto rotaļlietu un kartiņu. Padari viņa dzīvi košāku un varbūt viņš aizmirsīs alkoholu un pievērsīsies filantrofijai. Latvijā vajag vairāk mecenātus. Kā tev liekas, kas savas karjeras sākuma posmā bija Boriss un Ināra Teterevi? Rodi prieku un dāvā to citiem. No sirds Latvijai.

з Захария 14.12.2014

нечего защищать всяких алкоголиков и педофилов

з Захария 14.12.2014

водители алкоголики больные люди

Ausainītis 14.12.2014

Бедная Захария! Единственный кто тебя поимел, так это водила автобуса! Мне его очень жаль!

Ausainītis 14.12.2014

Norru-paldies, Tev pienākas pīrādziņš!

F Fosfors 17.12.2014

Ja nav promiles no rita, kada starpiba? Kada starpiba ko cilveks dara vakara, arpus darba laika? Ja gribat manu personigo viedokli, tad es labrat tieshi par Jus uzrakstitu iesniegumu policija, par aizdomigo sekoshanu citam cilvekam.

G guacha 02.01.2015

Cilvēks varbūt uztraucas par saviem bērniem ! Ir redzēti daudzi tādi smirdīgi no rītiem un pie stūres !
A te palasot dažus komentārus varu saprast ka dzērājs dzēraju aizstāv !
Sviests !

Latviešu tautas 03.01.2015

Ja nav promiles no rita, kada starpiba?

Милочка! А ты в курсе что алкоголь выводиться из организма 48 часов. Стало быт если он в воскресенье вечером пил, то на работу он сможет выйти только в среду!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы