Sia "Control Būve" - Līgums un alga

Vislaik sludinājumos stāv, ka meklē iekšdarbu meistaru Ogrē. Tas ir Ogres valsts tehnikums, kur ģenerāluzņēmējs ir Skonto Būve. Zem tās ir sīkas apakšfirmas, kurās strādā apšaubāmas personas, kuras sevi sauc par meistariem. Jāpiebilst, ka tie meistari nesaņem algu un puse nav nemaz oficiāli noformēta. Daudziem prasīju, kā tur ar maksāšanu - visi atbild, ka kaut ko ir saņēmuši, bet sola vislaik norēķinu vēlāk, kura datums tiek vislaik pārcelts. Pats strādāju "Control Būve". Tur solīja maksāt 50 euro dienā. Strādājām 9 dienas pēc kārtas, par tām dienām saņēmu 150 euro. Solīja norēķinu tas otrdien, tad piektdien. Pienāca piektdiena, pateica, ka strādājam par lēnu un nav par ko maksāt, kaut gan bija nošpaktelēts 2 kārtās aptuveni 1000 kvadrātmetri, Un strādājām no plkst 9 - 19. Par liguma noslegsanu nevar but ne runas. Vienreiz nāca darba inspekcija - visiem lika paslepties arpus objekta. Izdariet secinajumus pasi, ja ir velme pvergot par kapeikam, tad varat drosi iet.

I

Комментарии (3)

Z zikss 17.03.2015

ja zem viniem ir ari tada firma sia sndbuve kuruas darba vaditajs ir sandis me sar kolegi nostradajam menesi kopa bij jasanem 1600 eur ligums bija par gabaldarbu sanemusi esm tikai pa 200 eur katrs parejo vel joprojam nesam sanemusi . mums ir doma iet uz valsts darba inspekciju un kaut ka cinities ar tam firmam ja ir vel kadi gribetaji sazinieties ar mani [slēpt]@inbox.lv

R rodzers77 22.03.2015

brinums, ka vel kads nolemis cinities par savu taisnibu, pasi vainigi, ka sados gadijumos kad tiek cakareti un ierodas parbaude no VID vai VDI izpilda darba deveja prasibu slepties, patiesiba ir tada, ka par katru darbinieku kurs nau noformets darba, netiek maksati nodokli viniem tiek uzlikti lieli sodi, izdevigak norekinaties par darbu ka sarunats, ta tas bus ari turpmak, kamer lausim sevi cakaret tikmer mus cakares, Rada izbrinu ari tas, ka lielais monstrs Skonto par to visu ir lietas kursa, bet neka nereage, esmu jau versies darba inspekcija ar sudzibu par Ogres tehnikuma buvfirmam, pagajis jau menesis, bet nekadu rezultatu nauaw

Inženieris 22.03.2015

SKONTO uz visu po..., jo izdevīgāk piesaistīt "kreiso" apakšnieku, kurš padara melno darbu, jo pašiem nav velmes šo putru strebt.
Brīnos, kur skatās būvuzraugs un būvvalde, jo CONTROL BŪVE, SIA nav tiesības nodarboties ar būvniecību!!!

CONTROL BŪVE, SIA, 40103530436 ar kuru ir noslēgts līgums par minēto darbu izpildi, nav un nekad nav bijis reģistrēts būvkomersantu reģistrā un likuma izpratnē nav tiesīgs veikt būvniecības darbus.

Secinājumus izdariet paši.

Varētu piesaistīt TV :)

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы