www.sudzibas.lv Food&More NEZMAKSĀTA ALGA

FOOD&MORE - NEZMAKSĀTA ALGA

Es Jurijs Savčenko strādajs restoranā Food & More " 08.08-23.09.2014 g. nav saņēmta alga no 01.09. - 23.09.14g. periodu 320 euro. Bijs uzrākstīts atlugums pēc abu pušu vēlēšanas, viņa teica ka izmāksa būs 3 diena laika, tā naudu nesāņēmu. Bijs aizgājs vēl reiz teica izmāksa būs pec 10.septembrī, it kā algas diena, jau 25 oktobrīs naudas joprojām nav... Aizgājs 23.okobrī uz restorānu tur teica, ka viņa Igaunijā jau no 10 okobrī un kad būs ne viens nezin. Viņa neatbild uz telefonu, bijs zvanijs no dažadiem numuriem, neceļ trubu.Uzzināju ka VIDa esmu slēgts, bet naudas ta nesaņēmu... uzzināju ka dažiem strādniekiem viņa izmaksājā puse algu uz rokām pirms aizbrākšanas uz Igauniju ( tu viņai vēl ir restorani).Uz doto brīdi šajā vieta aizgāja visi pāvari, palika 2 kassieri, viņi gan kasieri- gan pāvari... Vajadzētu tur PVD aizbrāuktu... Es neesmu tads viens kurām viņa nesamāksāja par darbu: kassieris, apkopēja, krāsotājs, bet es nolēmu uzrākstīt....Cēru kā Jūs nam palīdzēsiet, man ir ģimene: sieva, divi bērni 10gadi un 3,5 menesi, vājāg viņus bārot. Mans numurs 28804822.

S

Комментарии (2)

M maksmara89 05.11.2014

Griezieties uz darba inspekciju! Viņi tad sāks firmu kratīt. Jūms nav pilnvaru to darīt.

A anonim2213 04.01.2016

es ari tur stradaju un ari sanaca ta pat..tikai.vinja pirms parbaudes laika beigam mani atvalinaja un izmaksaja naudu tikai uz kartinu bet parejo neizmaksaja uz rokam .kad atbraucu pakal medicinas gramatinaj man pateica, ka vinja ie Krievija un kad bus nav zinams, es vinjai zvanijy un rakstiju, bet nekadas reakcijas no vinjas puses nebija, cilveki neejet tur stradat, vinja laikam jau daudzus ta apmanija!!!tas ka vinja maksa 3 eiro pa stundu, tikai oficiali 2.17 uz kartinju un parejo uz rokam gan ir pievielcigi, tikai tas neilgst vairak pa trim menesiem.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы