Sia BTSC jeb Biroja Tehnikas Servisa Centrs - Nauda aploksnē

Nestraadaajiet shajaa firmaa!!! Nauda aploksnees visa-oficiaalaa-kaa nu kuram-direktoram 350 uz papiira. Idiotisms, ne? Neoficiaalaa nauda tiek izmaksaata 10ajos datumos-gan dienas, gan arii vakara mainjai. Attieksme vienkaarshi kaa pret sunjiem!!!

L

Комментарии (35)

A any 18.09.2008

Nu, ja Tu strādā tāpat, kā raksti, tad...

J Juris 21.09.2008

Nauda aploksnees visa-oficiaalaa-kaa nu kuram-direktoram 350 uz papiira.

Šo daļu nu nekādīgi nespēju izprast.

A Anoniims 28.09.2008

Pilnigi piekritu par atieksmi taka pert suniem un viens no tiem ir Aleksandrs, kas jutaas nezin kads kings puisis no laukiem iebraucis Rigaa un iedomajas kad ir nezin kas!!!

R Renārs 30.09.2008

Sūdzības autoram.

Sveiks, Romān Paeglīti!

Aizmirsi piebilst, ka uzņēmums, kurā agrāk strādāji, bija spiests Tevi atlaist neskaitāmu klientu sūdzību dēļ, nerunājot jau par neskaitāmajiem iekšējās kārtības pārkāpumiem. Pat mūsu virtuve kļuvusi daudz tīrāka, kopš neesi mūsu rindās. :) Tava pazušana un neatbildēšana uz klientu, no kuriem uzņemoties privātus pasūtījumus esi piesavinājies avansā naudu un neesi veicis apsolīto zvaniem jau kļuvusi par folkloru BTSC uzņēmumā. Tādēļ tas, ka tagad strādā pie konkurentiem, mums varētu tikai atvieglot darbu un mazināt rūpes mūsu klientiem, jo Tavus pienākumus jau ir pārņēmuši kolēģi, kuru attieksme pret darbu ir daudz lojālāka uzņēmumam. Tikai nevajag savas vai jauno darba devēju nepatikas dēļ pret mums grozīt faktus šāda veida mājas lapās, slēpjoties aiz anonīmiem vārdiem. Šādu portālu misija, manuprāt, ir gluži cita.

Savukārt, par aplokšņu algām man kā BTSC darbiniekam šādas pieredzes nav. Un nav arī informācijas, kādu atalgojumu saņem uzņēmuma vadība. Esmu parakstījis darba līgumu, kurā atalgojuma apspriešana ar trešajām personām uzskatāma par pārkāpumu un diez vai vadība arī ar Tevi šajā jautājumā ir īpaši dalījusies. Tevis uzskaitītie jautājumi ir kārtojami caur noteiktām valsts institūcijām. Taču, redzot, cik klaji nepatiesi pasniedz faktus, diez vai Tavi centieni vainagosies ar panākumiem.

Ar cieņu,
Renārs
BTSC klientu menedžeris

R Romans 01.10.2008

Cienijamais Renars Shlapkins!
Pirmkart es tik shodien uzzinaju par sho majas lapu no drauga! Sho temu neuzsaku es! Bet ta ir aktuala..jo visu kas tika uzrakstits par naudu un attieksmi - ir skarba realitate!
Jo attieksme tur ir nekada!
Renar, sakuma ir japarliecinas, un tad tik jabrauc auguma. Ja tev kautkas nepatika mana darba, tad ta ari bija japasaka man acis! Nevis jaraksa kaut kada lapa..
Ja vien visi bijušie BTSC darbinieki butu zinajuši par šo majas lapu, te butu ļoti daudz "LABU" komentaru!!
Ar cieņu,
Romans.

L Laura 19.11.2008

Par kādu Renāru te iet runa???? To uzrakstīju es, jo man shajā firmā strādāja draugs, tagad strādā 4 paziņas un ta grasās iet prom. Edgars tur vispār neko nerubī. Stāsta vienu-dara otru. Un, ja pieskaramies nesenajai inventarizācijai-smiekls nāk. UN NAUDA TUR IR APLOKSNEES. Es gan zinu, cik ir direktoriem uz papiira, jo es redzēju, jo tieši es to visu darīju!

K Krišjānis 02.04.2009

Ko juus te bardaku taisiet, normaals kantors bij :))

B bezvārda 20.05.2009

arī man tur savulaik algu maksāja aploksnē. viena minimālā oficiāli, bet pārējai aploksnītē :)

K Krišs 03.09.2009

Normāls kolektīvs, normāla attieksme. Kaut kādi lūzeri, slinķi un neveiksminieki te savas privātās dzīves bēdas uzkrauj šinī webā, kur katrs var rakstīt ko un kā grib. Un starp citu noskaidroju, ka šis web pieder ļaudīm, kas nebūt nav par letiņiem, bet gan varenās kaimiņalsts aizstāvjiem un vairo mūsu savstarpējo tautiešu nesaskaņas. Tā kā, ja ir lielas vēlēšanās - sēžiet visu mūžu šajā miskastē un rakstiet savus komentārus. Viss, kas te pa BTSC - bull shit. Pasūtījums. Pats tur strādāju.

S SLUDEKĻI 03.09.2009

Nezinu, kas tur, bet GADIEM TUR MEKLĒ IK MĒNESI DARBINIEKUS.
TAS KAUT KO NORĀDA!
Man tur neviens paziņa nav gājis pat, no sludinājumiem redzu ik mēnesi liek tos gadiem internetā un tas ir briesmas.

J jaa jaa ka tik ne arī 26.11.2009

Ai tur alga aploksnē katru 3 dienu maina jauns darbiniekus kas maina kātridžus lai būtu zemākā cena...

^ ^^ 26.11.2009

Uzrakstiet meklēšana NTSC :) Viss skaidrs, nav pirmā sūdzība.. un interesanti, uz katru ir firmas atbildes vēstule ar nomelnojošiem faktiem :)

B bomis 15.12.2009

Jā, tur darbojas konkrēti pūšļi, visu nopelnīto naudiņu tā arī neredzēsi!Neejiet tur!

S sudzibas.lv 26.06.2010

visi darbinieki esošie un bijušie ir šeit
http://www.btsc.lv/aktivitates

parejie cer ka bus, bet nesanāk :)

Z Zane 29.03.2011

Šī vide, šī atmosfēra... BTSC kā uzņēmums un kolēģi kā tādi man jau ir ne tikai darbs un paziņas ar kuriem kopā jāstrādā, bet tās jau ir kā otrās mājas un otrā ģimene!

Esmu dzirdējis teicienu – nevēlies strādāt, tad atrodi darbu, kas ir Tava sirds lieta! Un manā gadījumā tā arī ir!
No rītiem es neceļos ar domu – Ai, atkal uz to darbu – nē! Es ceļos ar domu – hei, atkal jauna darba diena! Atkal satikšu visus savējos! Atkal palīdzēšu kādam klientam! Atkal likšu kādam pasmaidīt!

No sirds ceru, ka man būs tā iespēja pierādīt sevi un būt starp labākajiem. Manī vienkārši vārās enerģija un darba gars, kurš gaida savu iespēju izlauzties. Man ir prieks, ka Tu apzinies, ka rādītāji, kurus uzrādu patlaban, nav tie uz kuriem esmu spējīgs! Zane, tā patiesi ir!!!

/citāts no BTSC menedžera e-pasta tirdzniecības daļas vadītājai/

No sirds novēlu, lai arī katram no Jums būtu šāda darba vieta un kolēģi kā BTSC.

E e 29.03.2011

Arī es katru dienu eju uz darbu, lai atkal kādam klientam saspraustu ausīs batonus par to, ka uzpildītie toneri ir ražoti Latvijā, lai gan patiesībā es tik pieberu pulveri un uzlīmēju bļambu. Vēl man patīk sastāstīt pasakas, par to, ka iekārtai ir nepieciešama apkope, lai gan patiesībā es kakaini uzpildu kasetes, jo patiesībā esmu profāns un strādāju ar šiem darbiem tikai dažas dienas. Klientiem ar prieku neteikšu, ka tas pulveris ko beru iekšā ir hvz kādas kvalitātes un vienu un to pašu pulveri beru visiem iespējamiem modeļiem, lai arī ir tā, ka no ražotāja sākotnēji tas ir atšķirīgs.
Vēl es noteikti priecājos par to, ka veicot kasetes uzpildi, es nesaku to, ka neemu iztukšojis kasetes "atstrādātā pulvera" trauku, un ka tas dod gan svaru gan arī var radīt printerim problēmas! Kāda tam klientam daļa! Lai ēd savu picu un priecājas!!! :) Tas nekas ka klients maksā par pilnu uzpildi, bet reāli ieberu pulveri mazāk, jo tas "atstrādes" pulveris jau arī dod svaru! :D
Vēl es klientiem saku ka esmu baigais meistars, bet reāli neesmu ne dienu ticis apmācīts pie ražotāja vai kādā kompetentā iestādē! Kāda tam klientam daļa! Mazāk zinās - stiprāk gulēs!!
Nu, vai es neesmu feins meistars?!

Z Zane 31.03.2011

Labi, ka pie mums strādā vairāk par vienu darbinieku, kuram jāveic gan kasetņu uzpilde/atjaunošana, gan jāapkalpo klients. Tās ir atsevišķas nodaļas. Kopā esam ap 60 darbiniekiem. To, kas nav pie mums bijis grūti ir izprast kā tiek nodrošināts esošais apjoms, kvalitāte. Vislabākais arguments ir klientu uzticība, kas nodrošina stabilu uzņēmuma izaugsmi.

E e 31.03.2011

Jums kasteņtu uzpuildītājiem joprojām maksā 50 santīmus par vienu uzpildi? Algas arī maksā aploksnēs, kā tas te ticis piesaukts? Un apmācība tehniskajam personālam arī tiek veikta vai ne? Kura kompetenta iestāde to dara?
Cik Par Jūsu 60 darbiniekiem tiek samaksāts sociālajā nodoklī?
:D Retoriski jautājumi!!! :D

A Arita 06.04.2011

Shaja uznemuma nostradaju aptuveni 3 meneshus, un ne dienu nenozeloju, ka esmu stradajusi tada kolektiva ka BTSC. Esmu guvusi gan pieredzi, gan iepeju stradat kopa ar patiesi jaukiem kolegiem un zinoshu vadibu. Visi kas aizgajushi prom savu ambiciju un neprofesionalitates del sheit (sudzibas.LV) tusejas lai piekakatu citu lolojumu. Cilveki BTSC ir dazadi un meki katram savi, kas protams ir tikai dabisiki. Jebkursh kurs strada vai ir stradajis BTSC is sanemis savam darbam atbilstoshu atalgojumu. Aplokshnu algas? To neviens nevar pieradit. Un ja tadas ari ir tad taja bridi kad sanem skaistu naudinu. neviens nechikst ka vinam maksa aploksnee, gramataa vai masinaa vai kadaa cita papira istradajuma.
LAi veicas uznemuma vadibai un darbiniekiem. Vienmer BTSC bus ipasha vieta mana atmina un NEVIENA slikta varda par uznemumu nevaru teikt.

E e 07.04.2011

Arita, par kādiem sliktiem vai labiem vārdiem var runāt, ja ir tā, ka gadījumā ja maksā aplokšņu algas, :), tad jau arī Tev maksāja, līdz ar to arī Tu esi līdzvainīga Valsts apčakarēšanā!
Mani fascinē, tā slavināšanās!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы