www.sudzibas.lv MAXIMA Veikala darba laiks

Maxima - Veikala darba laiks

Sveiki, šodien 15.05.2014, pulkstens 21:51 vēlējāmies ātri ieiet veikalā un nopirkt divus produktus, bet ejot iekšā apsargs mūs skaļā tonī dzina ārā no veikala un teica, ka veikalu slēdz ciet, ka Jūs vairs nevariet nākt veikalā. Zinot noteikumus, ka veikalā kā klients drīkstu ienākt kaut 21:59, un uz veikala durvīm norādītais darba laika ir no 08:00-22:00, tad ar kādām tiesībām apsargs drīkst mūs aizvainot un tādā veidā dzīt ārā no veikala?
Pēc šādas darbinieku attieksmes ir jāpadomā vai vispār vēl uz šo veikalu, kā klients vēlēšos iet!

Комментарии (7)

H heheys 16.05.2014

Daudzreiz ir gadījies dažādās Maximās, bet interesanti, ka tikai Maximās. Teikā uz Brīvības un Lielvārdes ielas stūra Maximā arī apsargs 5-15 min bieži nelaiž iekšā. Pēdējie klienti, kas ir veikalā tad arī var līdz tiem 22:00 iepirkties, laikam domā, ka cilvēki ilgi izvēlēsies produktus un kasieres nepaspēs apkalpot. Vienkārši negrib, ne minūti ilgāk strādāt. Bet nevar jau viņus vainot, attieksme un darba alga ir necilvēcīga.

A Anda2 16.05.2014

O.k. tagad dabūs brāzienu un nepatikšanas un algas atvilkumus.

No otras puses padomā par apstākļiem, kādos tie cilvēki strādā un kādas "struškas" viņiem jau tāpat dod.

nez vai Tu dari pareizi bīdot lai vēl vairāk tos darbiniekus spaida.

Nepatīk man šitādI cilvēki-instrukcjas nevis cilvēki-cilvēki. Nu un kas, ka tev instrukcija tā ļauj? Bez visa tā iesaku būt arī cilvēciskam. Iedomājies, cik patīkami ir kad kāds autobusa šoferīts pārkāpj savu instrukciju un pagaida tevi pāris sek. vai atverot durvis, kad skrien uz transportu? Bet viņam nav tas jādara pēc Tavas mīļotās instrukcijas un hronometra. Viņš vienk. cilvēcīgi un saprotoši nostartē. Un izdara mazliet vairāk nekā gaidam. Tāpat arī mēs kā klienti varam izdarīt mazliet vairāk un uzlabot tiem sagurušiem kasieriem un pārējam personālam garīgo ;) Lai gan man ari ir tas niķis iepirkties pēdējā minūtē :) Parasti jau vienmēr ir apkalpojuši :)

Ausainītis 16.05.2014

Tu dabūtu pus p impja silta ūdens!

Latviešu tautas 17.05.2014

ejot iekšā apsargs mūs skaļā tonī dzina ārā no veikala un teica, ka veikalu slēdz ciet ========== pareizi: mekle veikalu kurš strada līdz 22.30-23.00.

A aijumons 18.05.2014

Ja tu ieej veikalā 21:59 vai tad tu iziesi arā 22:00 kad darba laiks ir beidzies? Nē. Pati esmu strādājusi veikalā un gribās teikt tā ir necieņa pret darbiniekiem tieši pirms slēgšanas iesperties iekšā veikalā un pēc darba laika vēl iepirkties. Pēc tevis kasierei vēl jāskaita kasi un beigās sanāk pa virsu nostrādāt, kas netiek apmaksāts .

S sintijalapsina13 23.05.2014

es uzskatu to ka apsargam vajadzeja cilveciga toni paskaidrot to ka veikalu teisa ciet un lai nakamreiz atnak atrak, nejau pedeja minute, kas ted butu ja mes visi peksni sadomatu vesels bars pedeja minete atnakt tad jau kasierei sanaktu stradat virstundas un vinai jau ar majas ir gimene berni, .. jaiet tad uz citu veikalu nevis nonemties par sadam lietam portala . ja uzskati ka bija necieniga attieksme ted ej sudzibu rakstit prieksniecibai un aukstak stavosam peronam nevis te naudi!

M Marfuša 31.10.2014

Maxima ir maxima, tur par pircēju netiek dom āts.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы