www.sudzibas.lv Auto Metropole Piemāna klientus

Auto Metropole - Piemāna klientus

Pērkot auto pie šī tirgotāja (SIA Auto Metropole) uzmanieties vai par auto ir nomaksāti visi nodokļi, kurus tirgotājs sola vai saka, ka ir nomaksājis. Kā arī vai auto ir noņemti dažādi liegumi uz pārrakstīšanu.Nopērkot auto pie šī tirgotāja, izrādijās, ka CSDD to nevaru pārrakstīt, jo nebija samaksāts dienesta auto nodoklis un nebija noņemta atzīme no līzinga kompānijas.Auto notirgoja Nikolajs (tel.+371 26 414 686), kurš pēc tam vairs nebija sazvanāms un savus solījumus nepildija.Ja pērkat auto, naudu maksājat, kad visi papīri ir nokārtoti un auto pārrakstīts uz jums.

J

Комментарии (1)

A Agnis B 06.12.2015

Jā, ar šo personi vajag ļoti uzmanīgi, jo pērkot ir viens, bet dodod šim Nikolajam Skotjukam, SIA Autometropole.lv starp citu nesen nomainījis nosaukumu laikam jutis kad ir pārāk daudz parādi, jo klienti nenāk. Transporta līdzekļiem ir koriğēti odometra rādītāji, (ar ko es ar iegrābos) nesamaksā līdz galam solīto naudu par pārdoto mašīnu.Komisiju par pārdoto mašīnu vienojāmies konkrētu summu un pie naudas nodošanas tas izaud dubūltā un tad sākās visas perepētijas.
Visbriesmīgākais pārdošanas dienā kad jābrauc pakaļ naudai tad sākās visādas problēmas, jo nauda tad ir pie mistiska firmas vadītāja un tad tas ir viņu piešmaucis. Ar šo personu labāk nestrādāt un varēsiet mierīgi gulēt. Un mašīnas dot komisijā un pirkt pie šī Lopa nevajadzētu.
Bijušais klients.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы