www.sudzibas.lv SEB Banka ZZ papildināšana ar ibankas starpniecību

SEB Banka - ZZ papildināšana ar ibankas starpniecību

Vai tas ir normāli, ka man ir jāgaida 5 stundas, līdz mana zelta zivtiņa beidzot tiek papildināta?
agrāk lietoju hanzanet, un viss notika maks. 10 minūšu laikā.
Es pat baidos domāt cik ilgi būs jāgaida manai mammai, kurai es šorīt pārskaitīju naudiņu uz swedbank-vai nedēļa?

SEB mājaslapā tā arī neko neatradu par tiem termiņiem..
Sabojāts garastāvoklis no paša rīta, paldies SEB Bankai

M

Комментарии (8)

A adsfgsdg 22.05.2009

Nervinus vajag arstet..var tacu but dazadas problemas, tehnikai ir tikai viens trukums, to apkalpo cilveks;)kamdel stresot, nav vieglak sazinaties ar banku un par visu noskaidrot?????

A abc 25.08.2009

Ne jau SEB banka papildina ZZ kontu!!!
Hmm, es no rīta pārskaitīju no sava SEB konta uz savu Swedbankas kontu, un pēcpusdienā tajā pašā d/d nauda bija kontā!!!
Nevajag blefot!

E Eseseseseseseseses 30.08.2009

nu ja saada tipa probleema tev skiet milziiga un sabojaa garastaavokli uz visu dienu, tad es tevi apsveicu, jo tev ir loti bezruupiiga dziive...

J Julija 11.09.2009

Nevajag jau pie visam problēmām vainot banku, banka nepapildina tev kredītu telefonā, to dara mobilo sakaru operators. Tā kā pirms sāc bļaut uzzini kur bija problēma.

U Uģis riktigais 12.09.2009

Vajag laicīgi pirms 5 stundam pagarināt zivi, tad ari pēc 5 stundām paša laikā atpeldēs!

N nika 13.11.2010

Ārprāts, cilvēki galīgi nojūgušies!!! Par tādām lietām cepas!!! :)))))) Vai tas tiešām tāds super notikums? Turklāt neticu, ka tam varētu būt kādas sakars ar banku! Pašai ir ZZ, divus gadus papildinu ar i-bankas starpniecību - ne reizi nav bijis tādas problēmas. Ja arī būtu, īpaši par to nesatrauktos - ir svarīgākas lietas par ko uztraukties! P.S. varēji jau arī sūdzību uzrakstīt bankā! :))))

A aggis 14.01.2014

Runājot par Seb bankas darbību kā tādu, un par Seb bankas darbiniekiem, gribētu gan paust savu viedokli, ka neapmierina ne Seb banka, nedz arī Swed banka, abas bankas ir kukū, kaut gan ne bankas vainīgas, bet gan darbinieku nezināšna par savu darbu, katreiz ejot uz šīm bankām sastapos ar nepatīkamām situācijām, nu piemēram azigāju samaksāt uz Swed banku meitas firmai rēķinu, meitas firmā esu pilnvarota persona, rēķinus līdz šim iegāju nomaksāju skaidrā naudā, Nē, , , izrādās lai es nomaksātu rēķinu skaidrā naudā viņi pārbauda Lursoftā kas es tāda, protams ka Lursoftā es neparādos, jo tas man nekad nav bijis vajadzīgs, Lursoftā parādās pati valdes priekšsēdētāja mana meita, tad rodas jautājums vai elektrību maksājot arī man jābūts Lursoftā?? Murgs totālākais... Nu lūk izsaucām vadību, atnāca vadītāja, vadītāja kura jau ne pirmo gadu strādā, bet gan kopšs Swed bankas pastāvēšanas brīža, stāv un bola acis, sazinājos ar savu juristu jo biju tik nikna pavadījusi 40 min bankā skaidrojoties, juristam bija tikai un vienīgi jautājums vai tiešām Cēsīs ir tik dziļi lauki??? Bet taisnība tomēr bija man.
Bet bankas darbinieki nav izglītoti pienācīgā kvalitātē, nu ne jau visi, bet ļoti liela daļa.

V varde 04.05.2014

Seb ibanka tiešām ir viduvēja kvalitāte. Lietoju seb 11 gadus bet nu ir doma mainīt banku. Lielākā daļa tuvinieku ta jau izdarija. Ja naudiņa jāpārskaita uz citas bankas kontu, tā tiešām aiziet tik nākamā dienā, no seb uz seb jā, dienas laikā, kas aizņem vairakas stundas. Ar swed tādu problēmu nav

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы