www.sudzibas.lv SEB Banka darbinieku rīcība

SEB Banka - darbinieku rīcība

Noliekot SEB bankā savā kontā lielu naudas summu esiet gatavi tam ka jūsu naudas līdzekļiem uzliks liegumu to lietot neatkarīgi no tā ka tai nauda ir legāla izcelsme, jo šai bankā strādā cilvēki kā piemēram Valdis Pumpurs kurš nevar atšķirt sūdu no pīrādziņa un sadarbībā ar prokuroru Burkānu čakarē cilvēkiem galvu (ir vairāki gadījumi) gadu notur naudu inkreminējot pantu- nelegāli iegūtu naudas līdzekļu legalizēšana- mētājot materiālu pa dažādām valsts iestādēm, kur beidzot pierādās ka tiešām V.Pumpurs ar savu draudziņu Burkānu ir divi pamuļķi. IESAKU NESADARBOTIES AR seb banku JO TUR TAS NAV VIENIGAIS DARBINIEKS BANKā KURAM SMADZENU VIETA IR SUDI. Es savus visus kontus šajā bankā aizvēru un pārgāju uz citu banku kur mani ciena un uzklausa.

J

Комментарии (6)

T ToJuris 18.06.2011

Neuztraucies, drīz iesaldēs visus banku kontus, jo valstij nebūs naudas, ko atdot parādus.Ja netici, atrod www.aisbergs.lv rakstu "Tā tagad nogalina Latviju".

E Esesesesesesesees 18.06.2011

Vispaar taa ir pilniigi normaala prakse, ka banka paintereseejas par naudas izcelsmi, ja noguldiitaa summa konkreetajam klientam ir neraksturiigi liela. Ja lieta aizgaaja liidz izmekleesanai un prokuroram, tad gan jau ka bija par ko..

T ToEseseseseseseses 19.06.2011

Nauda jāglabā maisos. Maisi zem acīm!

A Antuāns 20.06.2011

Savus līdzekļus glabā pie sevis. Samaini 500 Ls banknotēs un noglabā tikai sev zināmā vietā.
Jēga likt bankā? Lai saņemtu smieklīgos 1.3% gadā, kamēr viņi jau no tavas naudas būs uztaisījuši vismaz 50% peļņu sev? :D
Pie tam, jo mazāk izmantosi bankas utml iestādes, jo mazāk par tevi zinās valsts, jo labāk būs tev pašam.
Tev vēl vajadzēja pēc tam iesūdzēt viņus tiesā par aizturētajām finansēm, jo tu cieti finansiālus zaudējumus, nevarot ieguldīt šo naudu kādā tev zināmā biznesā, kurš nu jau ir paputējis tikai tāpēc, ka nauda bija iesaldēta. Un piedzīt normālu kompensāciju no viņiem... ;)
Tas pats ar ikmēneša algu - labāk izņemt visu no kartes un rīkoties ar skaidru naudu, jo ja kādreiz vajadzēs tamlīdzīgiem tipiņiem (vai valstij) pierādīt no kurienes ir kādi noteikti finanšu līdzekļi, varēsi uzrādīt savu konta izdruku par 10 gadiem, ka esi ņēmis katru mēnesi no konta un rūpīgi glabājis zeķē. ;)

P Pareizais 09.11.2011

Ari saskaros ar shadu problemu un lidzigu! Ka banka ienak parskaitijums ta visa suma paliek minusa. Nevar ar karti iznemt naudu tikai ar pases palidzibu! Majas lapa rakstits ka ar karti ir izdevigi veikt iepirkshanas un te ari atkal esu pievilts. Ja gribat kaudzi problemu tad SEB ir ta ista vieta. P.S. pazinjam, kad paradijas tada banka, bija mistiska veida pazudushi 150ls, 10 gadi atpakal. Vinsh meginaja mani atrunat no SEB bankas izveles, bet tagad sapratu ka esu tik tiesham iekritis. Tagad pargaju uz citu banku un tiesashos ar sho nekaunigo banku!

M Mika 16.12.2011

Koments Pareizajam...ja jau naudu var izņemt tikai ar pasi, tad jau būsi kādu uzmetis un tiesu izpildītājs uzlicis summas bloķi tavam kontam. Smiekli nāk par tavu "niku" :).

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы